Redactia.ro
Home » Monden » Johnny Depp, mărturie emoționantă în procesul cu Amber Heard: „Nu am lovit niciodată o femeie”

Johnny Depp, mărturie emoționantă în procesul cu Amber Heard: „Nu am lovit niciodată o femeie”

GALERIE FOTO (4) Johnny Depp, mărturie emoționantă în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp, mărturie emoționantă în procesul cu Amber Heard. Actorul Johnny Depp a depus mărturise în procesul intentat de fosta soție, actrița Amber Heard. Starul de la Hollywood o acuză pe fosta parteneră de defăimare și spune că vrea cu orice preț să se afle adevărul.

Johnny Depp, mărturie emoționantă în procesul cu Amber Heard: „Nu am lovit niciodată o femeie”

Johnny Depp este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. În ultimii ani, viața actorului a luat o întorsătură neașteptată. Fosta soție, actrița Amber Heard l-a dat în judecată, acuzându-l pe Johnny Depp de agresiune fizică. Recent, actorul a deschis un proces de defăimare împotriva fostei soții, iar marți, Depp a depus mărturie în fața instanței, declarând că el nu și-a lovit niciodată partenera. În urma acuzării făcute de Amber, imaginea lui Johnny Depp a fost șifonată cu totul. Actorul nominalizat de 3 ori la premiile Oscar a declarat în fața instanței că „adevărul este unicul lucru” de care este interesat. „Adevărul este singurul lucru care mă interesează. Minciunile nu te duc nicăieri, dar minciunile construite pe minciuni se construiesc pe minciuni. Sunt obsedat de adevăr”, a spus Depp, confomr site-ului variaty.com.

Johnny Depp i-a cerut fostei soții, suma de 50 de milioane de dolari pentru defăimare, drept daune morale. El a susține în fața avocatului său și a tuturor celor prezenți la proces că nu a lovit-o niciodată pe Amber Heard. Actorul a fost interogat de propriul avocat, iar întreaga sa pledoare a fost filmară. Acesta a răspuns la toate întrebările și a povestit cum era Amber Heard la începutul relației lor. „Era atentă. Era iubitoare. Era deşteaptă. Era bună. Era amuzantă. Era înţelegătoare”, a spus el.

Într-un an și jumătate, el susține că lucrurile s-au schimbat brusc. Johnny Depp a declarat că fosta soție s-a schimbat. „A devenit aproape altă persoană. „Am simţit că este responsabilitatea mea să mă susţin în instanţă, nu doar pentru mine în acest caz, ci şi pentru copiii mei. M-am gândit că este diabolic ca ai mei copii să fie nevoiţi să meargă la şcoală şi să-şi vadă colegii sau reprezentanţii şcolii venind la ei cu infama coperta a revistei People în care doamna Heard apărea cu o vânătaie pe faţă“, a mai spus actorul. Depp a spus că acuzațiile împotriva lui sunt tulburătoare și că nu sunt adevărate.

Johnny Depp: „Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul”

Declarațiile surprinzătoare din timpul procesului nu s-au oprit aici. Depp a vorbit și despre consumul de droguri și a recunoscut că a consumat. „Am luat aceste substanţe din când în când pentru a mă amorţi, pentru a mă amorţi de fantomele care erau încă cu mine din tinereţe. A fost, în esenţă, automedicaţie, unul dintre acele momente de „scoate-mă de aici”, în care ceea ce vrei este doar să scapi din propriul creier. Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul”, a mai spus actorul.

Johnny Depp a decis s-o dea în judecată pe Amber, după ce, într-un articol postat în decembrie în Washington Post, ea a spus că ea a primit amenințări cu moartea și și-a pierdut locul de muncă după ce l-a acuzat pe actor de violență conjungală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: