Redactia.ro
Home » Știri » Joi se votează Cabinetul Cîțu. Ce măsuri a luat Parlamentul împotriva coronavirusului

Joi se votează Cabinetul Cîțu. Ce măsuri a luat Parlamentul împotriva coronavirusului

parlament

Votul de învestire al Guvernului Cîțu va avea loc, în plenul reunite al celor două Camere din Parlament, începând cu ora 16.00. Personalul administrativ din Parlamentul României a pregătit sala de plen și urnele pentru vot.

Sala de plen, unde parlamentarii vor vota, precum și sala Biroului Permanent, unde se ține ședința conducerii Parlamentului, au fost dezinfectate. De asemenea, au fost dezinfectate bilele și urnele folosite pentru vot, transmite digi24.ro.

„Ca urmare a recomandărilor autorităților competente și a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curățenia zilnică obișnuită, cât și dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaților, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum și a spațiilor adiacente acestora. De asemenea, vor fi dezinfectate urnele și bilele folosite la procedura de vot aferentă învestirii Guvernului”, se arată în comunicatul de presă.

Parlamentul, întrunit doar cu aviz de la DSP

Toate activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive şi de divertisment în spaţii închise cu participarea a peste 100 de persoane, sunt restricționate până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Ca urmare, măsura afectează inclusiv activitatea din Parlament. Astfel, parlamentarii se pot reuni în şedinţe doar cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: