Redactia.ro
Home » Știri » Suspiciune de coronavirus și la Parlament. Senatorii, trimiși acasă

Suspiciune de coronavirus și la Parlament. Senatorii, trimiși acasă

Guvernul Orban 2

Angajații Comisiei pentru Învățământ din Senat au fost trimiși acasă. Soțul unei angajate de la comisie a avut contact cu o persoană depistată pozitiv pentru coronavirus. În acest caz, comisia și-a suspendat activitatea din această săptămână.

Membrii comisiei pentru învățământ din Senat au primit luni dimineață un mesaj prin care au fost înștiințați că ședințele comsiei vor fi suspendate și angajații vor fi trimiși acasă.

„Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, se arată în mesajul intern, transmis membrilor comisie, potrivit Digi 24.

Alertă de coronavirus la Guvern

Este alertă de coronavirus și la Guvern, după ce o femeie de 42 de ani din București, confirmată în cursul zilei de 8 martie cu coronavirus, ar fi avut contact cu persoane din rândul personalului care își desfășoară activitatea în clădirea Guvernului.

Fiul unei bucătărese care le pregătea mâncarea demnitarilor este suspect de coronavirus. „Este suspect băiatul unei doamne bucătărese de la Guvernul României. Vă dați seama ce impact. Pentru că doamna bucătăreasa a fost în bucătărie, nu cred că a avut mijloace de protecție decât cele normale, nu ceva special și a pregătit mâncare pentru angajații Guvernului și pentur demnitari”, a spus Primarul Capitalei Gabriela Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: