Redactia.ro
Home » Monden » Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil în Italia: „That’s amore! Și am zis da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!” (FOTO)

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil în Italia: „That’s amore! Și am zis da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!” (FOTO)

GALERIE FOTO (4)

Au preferat un eveniment retras. Aşa cum a fost şi relaţia lor de dragoste în ultimii 9 ani: o prezenţă discretă în showbiz. Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil în Martina Franca, în Italia.

Cei doi actori au o relație de aproximativ 9 ani de zile și au împreună o fetiță, pe Zora, iar ea are și un băiat, pe Achim, dintr-o altă căsnicie.

Cum s-a îmbrăcat Jojo la nuntă?

Pentru ceremonie, Jojo a optat pentru o rochie albă superbă, lungă, asortată cu dantelă și mănuși albe și un buchet alb. La petrecere, a trecut la o rochie mult mai lejeră, tot albă. Paul Ipate, tot în alb, încălțat sport, a strălucit lângă soția sa.

„That’s amore! Și am zis da! Te iubesc, Paul, până la cer și după! Paul Ipate Ti amo!”, a spus Cătălina Grama, alias Jojo.

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Francă, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a declarat mireasa pentru protv.ro.

Jojo a îmbrăcat două rochii de mireasă, una din dantelă, mulată pe corp, cu spatele dezgolit și alta de prințesă. Fiica ei și a lui Paul Ipate, Zora, a fost domnișoară de onoare și a purtat tot o rochie albă, din voal. Ginerele a fost îmbrăcat de Adina Buzatu, într-un costum alb.

Îşi petrec vacanţa în Puglia, Italia

Jojo și Paul Ipate se află, în aceste zile, în vacanță în Puglia, alături de cei doi copii, Zora și Achim. Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani și Zora, care a împlinit 5 ani, fiica ei și a lui Paul Ipate.

Cătălin Grama, cunoscută de fani ca Jojo, a mai fost căsătorită înainte de a fi cu Paul Ipate. Actrița a avut un mariaj cu Ionuț Grama, care a durat din anul 2009 până în anul 2012. Din anul 2014, Jojo și Paul formează un cuplu și sunt părinții unei fetițe. Actrița mai are un băiat din căsnicia anterioară.

„Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere.

Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund”, a mai spus actriţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: