Redactia.ro
Home » Monden » Paul Ipate și Jojo, mărturisiri sincere după opt ani de relație. Cei doi nu se ascund: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Paul Ipate și Jojo, mărturisiri sincere după opt ani de relație. Cei doi nu se ascund: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Paul Ipate și Jojo, mărturisiri sincere după opt ani relație. Cei doi nu se ascund: "Niciodată să nu spui niciodată!"

Paul Ipate și Jojo formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Se iubesc deja de mult timp și au demonstrat că timpul este de partea lor. Niciodată nu au fost protagoniștii vreunui scandal public și s-au iubit în liniște. După opt ani de când s-au iubit și și-au întemeiat o familie, au făcut mărturisiri la care nimeni nu se aștepta.

Paul și Jojo, dezvăluiri după 8 ani de relații

Jojo și Paul Ipate se iubesc de 8 ani și au o relație foarte frumoasă. Se înțeleg bine și se bucură zi de zi de cei doi copii, Achim, în vârstă de 12 ani, dintr-o relație anterioară, și Zora, de 6 ani. Încearcă să le ofere o educație aleasă, să le impună reguli care să îi formeze ca oameni, dar și să le explice de fiecare dată când le spun “nu”.

Vor să ajungă oameni respectuoși cu cei din jur și speră că vor reuși să îi educe cum trebuie. Pentru că și-au dorit să le fie mereu alături, nu au angajat o bonă, deși sunt ocupați și implicați în multe proiecte.

Cât despre un al treilea copil, îndrăgostiții spun că nu au vorbit despre așa ceva. Acest plan nu este prioritatea lor, pentru că au destule motive de bucurie acum și nu simt că ar fi cazul să devină părinți din nou. Dacă vor simți nevoia, nu vor ezita să dea de veste imediat ce apare în viața lor ceva nou.

“Am mai zis – niciodată să nu spui niciodată! Dar nici nu pot spune că este ceva ce reprezintă o prioritate acum pentru noi. Alegem să ne bucurăm de familia noastră așa cum e și, dacă va fi cazul, vom vedea la momentul potrivit.”, a declarat Jojo pentru viva.ro.

Paul și Jojo vor să adopte un copil

Paul și Jojo sunt un cuplu de-a dreptul echilibrat și eu deja doi copii împreună, o fetiță și un băiețel, cel din urmă fiind al actriței, din prima căsătorie. Mereu și-au dorit să aibă o familie numeroasă și au avut parte de una minunată. Se pare, însă, că  nu exclud posibilitatea ca aceasta să se mai mărească în perioada următoare.

Actrița spune că are un respect deosebit pentru persoanele care adoptă copii, deși crede că este o responsabilitate prea mare să faci un asemenea gest. Momentan, ea și Paul nu s-au gândit să facă acest pas, dar nu exclud posibilitatea de a mai aduce un copil în casa lor, la un moment dat, și să îi ofere toată iubirea lor.

“Adopția este o responsabilitate foarte mare și mă bucur, de fiecare dată, când aud că o familie a reușit să ducă la capăt un astfel de proces. Sper doar că toți cei care fac asta înțeleg importanța procesului și modul în care impactează un copil. Momentan nu ne-am gândit la așa ceva, dar cum vă spuneam și anterior, uneori viața te poate purta mai bine decât tu ți-ai fi propus. Așa că nu o să spun nici acum niciodată.”  a mai spus vedeta pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: