Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii de la Astra depun memorii! De când nu au fost plătiți

Jucătorii de la Astra depun memorii! De când nu au fost plătiți

astra, memorii depuse de jucatori, Dan Alexa, Ioan Niculae,

În ultimii ani mereu au fost probleme financiare la Astra. Patronul echipei a oferit salarii generoase, doar că uită să le plătească la timp.

Încă din sezonul trecut echipa din Giurgiu a adunat datorii către jucători. Chiar dacă Astra a luat un titlu, o cupă și două Supercupe problemele cu banii au fost mereu la ordinea zilei. De curând, giurgiuvenii l-au vândut pe Denis Alibec, unul dintre cei mai imortanți jucători, dar banii tot nu au fost suficienți. Ioan Niculae a achitat o parte dintre datoriile către jucători, dar chiar și așa tot este restant. Fotbaliștii au început să se sature de această situație și iau atitudine. Potrivit Digi Sport, aceștia au început să depună memorii pentru a-și recupera banii. S-au gândit abia acum toți că exemplul lui Constantin Budescu este bun de urmat. Acesta și-a recuperat mereu toti banii cu ajutorul avocaților. Mai mult se pare că există acte care ar fi trebuit să ajungă la jucători, dar acestea sunt în continuare la conducerea clubului. Dacă Astra nu-și va plăti restanțele riscă să rămână fără jucători.

„E dreptul jucătorilor să-și depună memorii în condițiile în care nu sunt plătiți de vreo 3 luni. Din ca am înțeles, au mai fost plătite niște restanțe salariale, mai au de primit bonusurile pentru ocuparea locului 3 din sezonul trecut”, a spus Vasile Maftei, fostul secund al lui Bogdan Andone, pentru Digi Sport.

Fotbaliștii depun memorii

Fotbaliștii au deschis ochii și și-au dat seama că singura salvare este de a depune memorii. Doar așa ar putea să-și recupereze banii. În acest moment, Astra este codașa Ligii 1.

„Nu știu ce vor face jucătorii, cred că nici ei nu mai au răbdare, li s-a promis de mult timp și de multe ori că vor ajunge cu banii la zi, ceea ce ar fi normal. Într-o anumită perioadă de timp se poate întâmpla să fie 3 luni restanțe, dar la un moment dat ajungi cu banii la zi. Dar nu 3 luni, 4 luni, 5 luni. Până la urmă se vor adresa comisiilor. Indiferent cât ar încerca Dani Coman să rezolve și să se implice, până la urmă, totul pleacă de la patron, dacă își dorește să facă performanțe și dacă își dorește să-și plătească angajații așa cum e normal.Dar asta e strategia clubului. Uite că a mers an de an. Au fost probleme, dar cu aceste probleme, au făcut performanță, au fost în play-off. Nu știu dacă o să mai meargă la nesfârșit. Eu cred că nu”, a mai spus fostul secund, Vasile Maftei.

Ce s-a întâmplat cu antrenorii de la Astra Gurgiu

Și la capitolul antrenori au fost tot felul de situații. Patronul echipei a angajat un alt antrenor deși nu reziliase contractul cu precedentul tehnician. A fost cazul lui Dan Alexa. Totul s-a repetat și când a venit vorba de Bogdan Andone. Acum, antrenorul se judecă cu echipa la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor. Aceeași soluție a aplicat-o și Dan Alexa la vremea respectivă. În acest moment, Eugen Neagoe se ocupă de pregătirea echipei. Deocamdată însă nu a fost numit antrenor principal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: