Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii lui Getafe nu vor să meargă în Italia! Se tem de coronavirus!

Jucătorii lui Getafe nu vor să meargă în Italia! Se tem de coronavirus!

Jucătorii lui Getafe nu vor să meargă în Italia!

Jucătorii lui Getafe nu vor să meargă în Italia! Spaniolii ar fi trebuit să se deplaseze în Italia, pentru meciul cu Inter Milano, din optimile Europa League. Mai mult sindicatele fotbaliştilor din Italia şi Spania au cerut celor de la UEFA să suspende toate meciurile din cupele europene dintre cele două țări.

Oficialii clubului spaniol au anunţat deja că echipa nu va ajunge la meci. Italia este cea mai afactată zonă în acest moment. Mai mult de 10.000 de persoane au fost deja infestate cu coronavirus. Astfel, cei de la Getafe nu vor să rişte chiar dacă meciul urma să se joace cu porţile închise.

„Le-am cerut celor de la UEFA să găsească o alternativă, pentru că nu vrem să jucăm l Milano. Nu vrem să mergem în mijlocul coronavirusului, nu avem nevoie de așa ceva. Dacă va trebui să pierdem această dublă prin neprezentare, o vom face. Nu vrem să ne asumăm vreun risc. Nu ne face plăcere acest aspect, dar dacă este nevoie, o vom face. Nu vom merge într-un loc unde nu vrem să mergem. Am vorbit cu oficialii lui Inter, care au recunoscut că nu ar fi potrivit să facem această deplasare. Getafe nu va zbura. Nu mergem în Italia. Meciul trebuie ori mutat de acolo, ori amânat. Cel mai corect ar fi să fie amânat”, a declarat președintele lui Getafe.

Fotbaliştii doresc suspendarea meciurilor

Sindicatele fotbaliştilor din Italia şi Spania au cerut celor de la UEFA să suspende toate meciurile din cupele europene dintre cele două țări. L’equipe a publicat şi comunicatul trimis de sindicate.

„AIC (n.r. sindicatul italian) şi AFE (n.r. sindicatul spaniol) cer împreună celor de la UEFA ca meciurile care implică echipe italiene şi spaniole să fie supendate pentru a putea fi organizate în condiţii mai bune de securitate şi cu mai puţină urgenţă în cele două ţări. Disputarea unui meci la Milano în zilele următoare va pune în pericol sănătatea multor persoane. Călătoriile între Italia şi Spania vor fi mai complicate şi periculoase în următoarele săptămâni. Meciurile retur de săptămâna viitoare riscă foarte mult să se dispute în condiţii de urgenţă în cele două ţări. Sperăm că o profundă reflecţie asupra întregului calendar al competiţiilor europene va fi făcută în lumina informaţiilor care se înrăutăţesc de la oră la oră”, se scrie în comunicat.

Citeşte şi: Leo Messi îl ajută pe Ronaldinho! Câți bani dă pentru a-l scoate din închisoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: