Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorul dispărut de la FCSB, amendă uriașă! Unde este Gikiewicz!

Jucătorul dispărut de la FCSB, amendă uriașă! Unde este Gikiewicz!

Jucătorul dispărut de la FCSB

Jucătorul dispărut de la FCSB a primit o amendă incredibilă. Lukasz Gikiewicz lipsește de 2 luni, iar acum se pare că ar trebuie să achite 24.000 de euro, potrivit GSP.ro.

Scandalul a început în urmă cu mai bine de două luni. Lukasz Gikiewicz a plecat de la echipă după ce nu a mai fost în grațiile lui Bogdan Argeș Vintilă. Reprezentanții echipei FCSB au decis să-l amendeze cu 24.000 de euro, pentru că polonezul a lipsit 30 de zile, fără a anunța pe nimeni. Totuși, avocații lui Gikiewicz nu vor să recunoască amenda și asta pentru că nu ar mai avea contractual valabil. Fotbalistul a depus la FIFA o plângere în care spune că Gigi Becali a anunțat public că-l dă afară, iar clubul a încercat abuziv să-l facă să renunțe la contract.

Avocații nu recunosc amenda

Reprezentantul legal al jucătorului, spune că Lukasz Gikiewicz și FCSB au reziliat contractul pe 20 septembrie. Polonezul a cerut și plata integral a contractului (93.000 euro). În plus a dorit ca FCSB să fie blocată la transferuri pentru două sezoane. Avocatul jucătorului a reamintit că există și un precedent, cu un fost jucător al Universității Craiova. Atunci instanța a decis că angajatorul nu are puterea de a exercita un control disciplinar sau nu poate amenda un jucător care nu mai este angajat al clubului. În plângerea făcută la FIFA, Lukasz Gikiewicz a povestit tot ce i s-a întâmplat la plecarea de la FCSB. A fost scos de pe grupul de Whatsapp al jucătorilor, a fost lăsat fără mașina pe care o conducea și i s-a da tuna mult mai proastă, a fost dat afară din camera de la Berceni pe care o ocupa. În plus a fost trimis să se antreneze singur și nu a fost plătit. În acest moment, Gikiewicz se află în Polonia, alături de familie.

Citește și: Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy! ” L-aţi avut pe Zlatan. Acum, înapoi la baseball”

Loading...