Redactia.ro
Home » Sport » Jurnaliștii l-au taxat pe George Pușcaș! Nici fanii nu l-au iertat

Jurnaliștii l-au taxat pe George Pușcaș! Nici fanii nu l-au iertat

george puscas, criticat de presa

George Pușcaș a fost taxat dur de jurnaliștii din Anglia, după ce a fost titular în meciul cu Stoke City. Nici fanii echipei nu l-au iertat. ”George Pușcaș este complet mediocru”, a fost unul dintre comentarii.

Reading a pierdut al treilea meci consecutiv, scor 0-3 cu Stoke City, în Championship. Antrenorul englezilor și-a pus speranțele în George Pușcaș și l-a trimis în teren sperând că va ajuta echipa. S-a înșelat însă. Românul nu a făcut mare lucru. Până la urmă Veljko Paunovic l-a înlocuit pe George Pușcaș în minutul 63, fără rezultat însă. La final, internaționalul român a primit doar nota 4, fiind considerat printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren.

”A fost una din cele trei noutăți din formula de start. Nu a beneficiat de mult sprijin, dar nici nu a știut să profite de șansele pe care le-a avut. În rest, o atitudine decentă”, au scris cei de la getreading.co.uk.

Nu este prima dată în acest sezon când românul este ținta jurnaliștilor englezi. S-a întâmplat și după meciul cu Middlesbrough.

„Pușcaș l-a schimbat pe Meite pentru ultimul sfert de oră. Mingea a sărit de prea multe ori din piciorul său „, au scris atunci.

Fanii, mesaje pentru Pușcaș

Fanii au fost mult mai duri cu fotbalistul român.

”George Pușcaș va da probabil un hat-trick, dar de fiecare dată când îl văd mă întreb de ce a cheltuit Reading atâția bani pe el. Nu pare deloc potrivit pentru stilul de joc al echipei”, a scris un suporter.

”Este un internațional român, a jucat pentru Inter Milano. Dar lăsând asta deoparte, George Pușcaș este complet mediocru. Îți dorești ca el să reușească, dar este mediocru la toate capitolele. De aceea, evident, abia prinde echipa,” a scris un alt fan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: