Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș a revenit la antrenamente. Ce planuri are atacantul

George Pușcaș a revenit la antrenamente. Ce planuri are atacantul

george puscas, Reading, antrenamente,

Pușcaș și colegii săi de la Reading au început antrenamentele. Englezii au mare grijă și respectă toate normele impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe 20 iunie, Championship ar putea să se reia. Astfel, aproape toate echipele au revenit la antrenamente.

”Este din ce în ce mai bine. Îmi doream să trecem cât mai repede și să reluăm antrenamentele, pentru că îmi lipsea foarte mult. A fost ca și cum m-am apucat din nou. Revederea cu grupul a fost ceva. E altceva să te antrenezi cu colegii. Schimbă totul. Acum facem în grupuri de câte patru, de săptămâna viitoare o să începem să facem colectiv”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Ca toate cluburile de fotbal și Reading și-a luat toate măsurile de precauție. Atacantul român a dezvăluit că li se ia temperatura înainte de fiecare antrenament.

Pușcaș a vorbit despre perioada petrecută în izolare

George Pușcaș a rămas în Anglia după întreruperea campionatului. Fotbalistul a povestit ce a făcut în ultimele două luni.

”Am stat singur în prima perioadă, după care a venit prietena mea. M-a ajutat foarte mult cu mâncarea. A fost mult mai ușor după ce a venit ea, mi-am văzut de treabă mult mai liniștit. Îmi găseam mereu ceva de făcut. Nu mă lăsam distras de plictiseală”, a mai spus românul.

Ca toți sportivii și atacantul celor de la Reading abia așteaptă să înceapă meciurile.

”La o săptămână după ce va începe Premier League cred că se va relua și la noi. În aceste zile sunt câteva sedințe. Abia aștept să începem. Cred că pe 20 iunie vom putea începe. Mi-e dor foarte mult să simt contactul cu un meci de fotbal și cu golul, pentru că asta mă face să-mi iau energie”, a mai spus fotbalistul Pușcaș.

Românul vrea să rămână în Anglia

În luna mai s-a scris că atacantul ar fi avut o ofertă din Turcia. Fenerbahce încearcă să-l transfere de mai bine de un an. Pușcaș dorește însă să joace în Premier League.

”Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League”, a mai spus la Digi Sport.

În vara lui 2019, Pușcaș a semnat un contract valabil pe cinci ani cu Reading. În acest moment cota sa este de 4,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Până acum românul a marcat 11 goluri pentru echipa din Championship.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: