Redactia.ro
Home » Monden » Justin Bieber, grav bolnav. Și-a anulat toate concertele! Imaginile cu care și-a șocat fanii – VIDEO

Justin Bieber, grav bolnav. Și-a anulat toate concertele! Imaginile cu care și-a șocat fanii – VIDEO

Justin Bieber

Justin Bieber și-a anunțat vineri fanii, într-o înregistrare video postată pe Instagram, că a fost diagnosticat cu o afecțiune medicală, care îi provoacă paralizie facială parțială.

Justin Bieber are jumătate de față paralizată

Starul canadian a dezvăluit că suferă de Sindromul Ramsay Hunt. În înregistrarea video postată pe contul de Instagram, el le demonstrează fanilor că nu-și mai poate mișca jumătate din față. Poate clipi numai cu un ochi și poate zâmbi doar cu jumătate de gură. din acets motiv, el a fost nevoit să-și anuleze concertele programate în perioada următoare

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă”, spune el în videoclip. „După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele” (dreapta – n.r.), a explicat Justin Bieber.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Justin Bieber suferă de Sindromul Ramsay Hunt

Potrivit medicilor, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le spune el fanilor.

El le mulțumește și le promite că va face exerciții faciale, dar spune că nu știe cât timp va dura recuperarea. „O să fie bine, am speranță și am încredere în Dumnezeu”, își încheie el mesajul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: