Redactia.ro
Home » Monden » Justin Timberlake, luat pe sus de poliție, după ce s-a urcat băut la volan. Artistul a comis-o din nou

Justin Timberlake, luat pe sus de poliție, după ce s-a urcat băut la volan. Artistul a comis-o din nou

Justin Timberlake, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai generației noastre, se confruntă cu probleme legale după ce a fost arestat luni, 17 iunie 2024, în New York. Incidentul s-a petrecut după ce Timberlake a fost prins conducând sub influența alcoolului, un fapt ce a generat o adevărată furtună mediatică și numeroase reacții din partea apropiaților săi.

Luni seară, Justin Timberlake a ieșit în oraș cu câțiva prieteni apropiați pentru a lua cina și a petrece câteva ore relaxante. După o seară plăcută, artistul s-a urcat la volanul mașinii sale pentru a se întoarce acasă. Cu toate acestea, pe drum, a fost oprit de polițiștii din New York.

Justin Timberlake a fost arestat

Potrivit tabloidelor americane, Timberlake a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat prezența alcoolului în organism. În plus, acesta a fost acuzat de încălcarea unor reguli de circulație, precum nerespectarea unui semn de oprire și neîncadrarea corectă pe benzile de circulație.

După ce a fost supus testelor de alcoolemie, Justin Timberlake a fost arestat și dus la secția de poliție. Cu toate acestea, el a fost eliberat ulterior fără a i se impune cauțiune. La ieșirea din secția de poliție, avocatul său îl aștepta pentru a-l asista în fața presei și a publicului. Deși incidentul a fost unul neplăcut, Timberlake părea relaxat și încrezător în declarațiile sale, sugerând că va coopera cu autoritățile pentru a clarifica situația.

În ciuda incidentului, Justin Timberlake nu pare să își amâne planurile profesionale. Artistul are programate două concerte în Chicago în zilele următoare, evenimente pe care intenționează să le susțină conform programului. Cariera sa muzicală de succes și legiunea de fani loiali sunt factori care îl motivează să continue și să depășească acest moment dificil.

Apropiații au sărit în apărarea megastarului

Apropiații artistului au sărit imediat în apărarea acestuia, susținând că întreaga situație este doar o neînțelegere. Prietenii și colaboratorii lui Timberlake sunt de părere că megastarul nu ar fi acționat iresponsabil și că există circumstanțe care ar putea explica rezultatele testului de alcoolemie. Aceștia își exprimă speranța că adevărul va ieși la iveală și că imaginea artistului nu va fi afectată pe termen lung.

„Justin ieșise să ia cina cu prietenii, iar o mașină de poliție era staționată chiar în fața restaurantului, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. Se uitau după oameni care pleacă după miezul nopții și ar putea fi băuți. Justin a plecat la 12:30 noaptea și a fost tras pe dreapta imediat. Nimeni nu a fost rănit și nu a existat nicio dramă”, a declarat unul dintre apropiații lui, potrivit TMZ.

Relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel

Justin Timberlake și Jessica Biel formează unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii, Silas, în vârstă de 9 ani, și Phineas, în vârstă de 3 ani. Povestea lor de dragoste a început în ianuarie 2007, când s-au cunoscut la o petrecere surpriză organizată de un club privat. Relația lor a evoluat rapid, iar în octombrie 2012 au ajuns în fața altarului în stațiunea Borgo Egnazia din Fasano, Italia.

Jessica Biel a declarat în mai multe interviuri că, în ciuda programului încărcat pe care atât ea, cât și Justin îl au, cei doi reușesc să găsească întotdeauna timp pentru a se conecta și a menține flacăra pasiunii vie. În momentele dificile, sprijinul reciproc și comunicarea deschisă au fost esențiale pentru a-și păstra relația solidă și armonioasă.

Incidentul recent cu legea nu a schimbat sprijinul pe care Justin Timberlake îl primește din partea familiei și a prietenilor. Jessica Biel și restul familiei sale sunt alături de el, oferindu-i suport emoțional și încredere. Prietenii săi, la rândul lor, își exprimă susținerea publică și credința că totul va fi clarificat în curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: