Redactia.ro
Home » Monden » Kamara, ars la buzunar în timpul unui concert caritabil pentru Leon. Artistul de la Alb-Negru a rămas fără bani: ”Am rezolvat cât s-a putut”

Kamara, ars la buzunar în timpul unui concert caritabil pentru Leon. Artistul de la Alb-Negru a rămas fără bani: ”Am rezolvat cât s-a putut”

GALERIE FOTO (5)

Kamara, cunoscutul artist și jumătatea trupei Alb-Negru, a fost recent ținta unei escrocherii șocante, care a avut în prim plan binele fiului său, micuțul Leon. Într-o încercare disperată de a strânge fonduri pentru tratamentul tetraparezei spastice cu care se confruntă fiul său de șapte ani, Kamara a organizat un concert caritabil.

Această întâmplare nu este singulară, ci reprezintă doar unul dintre multele cazuri de înșelăciune care îi afectează pe cei care încearcă să strângă fonduri pentru cauze umanitare. Din păcate, banii adunați nu au ajuns niciodată la destinatarul lor, ceea ce a generat un scandal de proporții.

Kamara nu se aștepta la această lovitură

Încă de mic, Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă, despre care rar auzim, tetrapareză spastică. Această boală l-a dus pe micuț de nu mai puțin de 8 ori pe masa de operație. Tratamentul necesar pentru afecțiunea sa este extrem de costisitor, iar Kamara a luptat de ani de zile pentru a asigura că fiul său primește îngrijirea și tratamentul adecvat. A făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a strânge toți banii necesari acestor intervențiilor chirurgicale.

Deoarece acestea sunt atât de costisitoare, Kamara s-a gândit la o nouă idee care să-l ajute să facă rost de o sumă frumoasă care să-l ajute pe viitor. Motiv pentru care artistul a organizat un concert caritabil la care s-au strâns sute de persoane. Artiști de renume și nume importante din industria muzicală românească s-au unit pentru a cânta alături de el și pentru a-i susține cauza. Vânzarea rapidă a biletelor prevestea un real succes. Însă, se pare că organizatorii au avut alte planuri.

„Pe lumea aceasta sunt mulți care profită de evenimentele caritabile. Se fac multe evenimente caritabile, și unii profită ori de organizare, să-și tragă ceva pe lângă, ori pur și simplu nu mai dau banii. Eu am pățit treaba asta cu Leon la un eveniment. Organizatorii au venit la mine și mi-au spus: `Aceștia sunt toți banii` I-am spus: Tu glumești? Am văzut câtă lume a fost și ce s-a întâmplat.”, declară Kamara pentru Cancan.

Banii nu au ajuns la Leon

Chiar dacă era clar că acest concert va fi o adevărată reușită, după eveniment s-a aflat că banii strânși din sponsorizări și donații nu au fost direcționați către tratamentul lui Leon, așa cum era de așteptat. Kamara a dezvăluit public că a fost păcălit și că o parte din sumele adunate nu au fost niciodată recuperate. Acest scandal a pus în evidență lipsa de umanitate a unor organizatori în cazurile de caritate.

Din fericire, Kamara a reușit să rezolve problema banilor într-o oarecare măsură. Această întâmplare nu l-a descurajat pe artistul nostru, continuând să ofere ajutor și sprijin tuturor celor care îi cer ajutorul, demonstrându-și bunătatea și generozitatea. Scandalul escrocheriei din cadrul concertului caritabil organizat de Kamara pentru fiul său, Leon, ne amintește de necesitatea unei supravegheri stricte și a unei transparențe totale în gestionarea fondurilor destinate cauzelor umanitare.

„Am rezolvat cât s-a putut rezolva apoi. Am căutat unii dintre organizatorii care nu erau cei care au luat banii să compenseze situația ca să nu-și păteze numele. Nu era vina lor, doar că ei erau în față. Consider că mereu trebuie să fim atenți la oamenii care fac lucruri de genul acesta că sunt mulți escroci pe lumea asta.”, a mai menționat artistul pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: