Redactia.ro
Home » Monden » Kamara și fosta soție, decizie radicală în privința fiului lor. Când va merge Leon la școală: „Începem mai întâi acasă”

Kamara și fosta soție, decizie radicală în privința fiului lor. Când va merge Leon la școală: „Începem mai întâi acasă”

Kamara și fosta soție au hotărât ca micuțul lor, Leon să parcurgă câteva etape importante, înainte de a merge fizic la școală. Iată detaliile!

Kamara și fosta soție, decizie radicală în privința fiului lor. Când va merge Leon la școală

Leon, fiul lui Kamara, în vârstă de 8 ani, a trecut prin multe momente de cumpănă din pricina bolii, iar în această toamnă micuțul ar fi trebuit să meargă fizic la școală, însă tatăl său și fosta soție s-au decis să parcurgă câțiva pași importanți, înainte de a-l trimite în sala de clasă. Totuși micuțul va începe orele de studiu, dar de acasă:

„Trebuie să îi facem o evaluare, fosta mea soție, Oana, a programat chiar cu psihologul acum evaluarea, înainte de plecarea la Timișoara, că trebuie să mergem la evaluare, pe partea motrică, să facem o evaluare pe partea cognitivă, să vedem la ce nivel poate fi băgat, că el așa are multe cunoștiințe, dar la ce nivel poate fi băgat, și să începem mai întâi acasă, iar apoi cu câte două ore cu însoțitor la școală”, a spus Kamara, pentru WOWbiz.

Kamara nu s-a hotărât la ce școală va merge Leon

Kamara susține că el și fosta soție nu s-au hotărât dacă micuțul va merge la o școală privată sau de stat, dar vor decide după o evaluare de specialitate:

„Deocamdată nu știm, să vedem cum decurge evaluarea. Să vedem ce școli, ce avem la dispoziție, așa pur și simplu să mergi la o școală de stat e mai complicat bănuiesc”, a adăugat Kamara pentru sursa citată.

 

Sursa foto: Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: