Redactia.ro
Home » Monden » Kanye West s-a afișat cu noua iubită după despărțirea de Kim Kardashian! Cine este Vinetria

Kanye West s-a afișat cu noua iubită după despărțirea de Kim Kardashian! Cine este Vinetria

Kanye West s-a afișat cu noua iubită după despărțirea de Kim Kardashian! Cei doi au avut prima apariție publică împreună la un meci de Baschet în Minneapolis.

Kanye West s-a afișat cu noua iubită după despărțirea de Kim Kardashian! Cine este Vinetria

Chiar dacă în urmă cu doar cu câteva zile, Kanye West declara că își dorește o împăcare cu Kim Kardashian, rapperul a fost surprins la brațul noii sale iubite, Vinetria.

Artistul a suferit mult după divorțul de Kim Kardashian, iar în urmă cu doar câteva zile, într-un interviu pentru „Drink Champs”, declara că își dorește și speră la o împăcare.

”Copiii mei vor ca părinții lor să rămână împreună. Vreau să fim împreună”, a declarat atunci rapperul american.

Însă, la numai câteva zile distanță, weekend-ul trecut, Kanye West s-a afișat la brațul noii sale iubite, un model cu 22 de ani mai tânăr. Artistul și Vinetria și-au făcut prima apariție împreună la un meci de baschet în Minneapolis. Se pare că aceștia au o relație de ceva timp, iar acum au decis să o facă publică.

În luna august a acestui an, artistul a depus cererea pentru a-și schimba numele, iar judecătorii au aprobat-o. Așadar, rapper-ul american a decis să-și schimbe numele din Kanye Omari West doar în Ye, fără un al doilea prenume sau un nume de familie. Deja pe rețelele de socializare, Instagram și Twitter, apare noul său nume. Vechiul nume al artistului mai este purtat însă de copiii acestuia, care se vor numi în continuare West și la fel și Kim Kardashian, care nu a renunțat la nume după divorț.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culture Cult ™ (@cultureclt_)


Noul nume al artistului este o prescurtare a prenumelui său și a fost folosit pentru prima dată de acesta în urmă cu 9 ani, în 2012, când a lansat melodia „Clique” alături de Jay-Z și Big Sean. Mai mult, în anul 2018, artistul anunța pe Twitter că el nu mai este „persoana cunoscută ca și Kanye West… eu sunt Ye”. De asemenea, cel de-al optulea album pe care l-a lansat în 2018 a fost numit „Ye”.

„Cred că Ye este cel mai comun cuvânt folosit în Biblie, iar în Biblie înseamnă tu”, a spus vedeta într-un interviu.

Câți copii are Kim Kardashian cu Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din Statele Unite ale Americii. Oriunde merg, toate obiectivele sunt pe cei doi și mai ales, pe cei patru copii ai lor.

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, și Kanye West, în vârstă de 42 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012. În octombrie 2013, rapperul a cerut-o de soție pe Kim, iar în mai 2014 a avut loc nunta, la care au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din entertainmentul american, în frunte cu Jay-Z și Beyonce.

Cei doi au doi băieți și două fete: fetele North de 6 ani și Chicago de 2 ani, dar și pe Saint, în vârstă de 4 ani și Psalm, în vârstă de un an. În timpul sarcinii cu North, Kim Kardashian a fost diagnosticată cu toxemie, o problemă care poate conduce la deces. După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin 5 operaţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: