Redactia.ro
Home » Știri » Kasia Gallanio, fostă prințesă a Qatarului, a fost găsită fără suflare. Femeia se lupta pentru custodia fetelor sale cu fostul soț

Kasia Gallanio, fostă prințesă a Qatarului, a fost găsită fără suflare. Femeia se lupta pentru custodia fetelor sale cu fostul soț

Tragedie pentru familia emirului Qatarului! Kasia Gallanio, fosta prințesă, a fost găsită moartă în Spania. Femeia de 45 de ani se lupta cu fostul soț, bănuit de incest, pentru custodia celor trei fiice ale lor. Iată în ce împrejurări s-a petrecut tragedia!

Kasia Gallanio, fostă prințesă a Qatarului, găsită moartă

Fosta soție a unchiului emirului Qatarului a fost găsită fără suflare în reședința sa din Marbella, Spania. Potrivit primelor elemente ale anchetei, cauza decesului ar fi fost o supradoză de droguri. Totuși, pentru a stabili cu exactitate împrejurările morții sale, anchetatorii au cerut o autopsie amănunțită a trupului neînsuflețit. Moartea sa a fost considerată suspicioasă dat fiind faptul că aceasta se lupta de mai bine de zece ani cu fostul ei soț pentru custodia fiicelor lor.

Se lupta în instanță pentru custodia celor trei fiice

Faptul că două dintre fiicele lor au fugit din locuința tatălui lor și s-au dus să locuiască cu mama lor pentru câteva luni a pus foc pe paie în conflictul dintre Kasia și fostul ei soț. Chipurile, după isprava gemenelor de 17 ani, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani ar fi refuzat să le reprimească, iar acum acestea locuiesc în „hoteluri modeste”, în ciuda averii colosale a familiei.

Femeia rămăsese fără cele trei fiice după ce o instanță a decis decăderea din drepturi din cauza dependenței de alcool. Aparent, fosta prințesă a Qatarului avea probleme cu alcoolul și drogurile.

Nici fostul ei soț nu avea „cazierul” curat. Acesta era suspectat de incest. El fusese acuzat de agresiune împotriva uneia dintre fiice, care la momentul faptelor ar fi avut între 9 și 15 ani. Chiar fiica sa a mărturisit că a fost atinsă pe „piept și pe fese” după ce mama sa a părăsit domiciliul familial. Totuși, el a negat aceste acuzații prin intermediul avocatului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: