Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton a transmis un nou mesaj cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat că are cancer: „Vă rog să transmiteți regretul meu…”

Kate Middleton a transmis un nou mesaj cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat că are cancer: „Vă rog să transmiteți regretul meu…”

Kate Middleton a transmis recent un mesaj, după ce a lipsit de la un eveniment important. Prințesa de Wales este colonel al Gărzilor Irlandeze, care participă la parada Trooping the Colour ce va avea loc pe 15 iunie. Din păcate, soția prințului William a lipsit de la repetițiile pentru marele eveniment și le-a transmis o scrisoare membrilor Gărzii Irlandeze cărora le-a cerut scuze.

Ce mesaj a ținut să transmită prințesa?

Cu ceva timp în urmă, presa britanică anunța că Prințesa de Wales dorește să participe la tradiționalul Trooping the Colour, parada care marchează oficial ziua de naștere a suveranului britanic, ce va avea loc pe 15 iunie.

Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis acesteia să-și reia atribuțiile oficiale, motiv pentru care a lipsit de la repetițiile marelui eveniment. La finalul lunii martie, soția prințului William a anunțat că se retrage pentru o perioadă din viața publică pentru a urma tratamentul cu chimioterapie recomandat de medici, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Kate Middleton, colonel onorific al Gărzilor Irlandeze, și-a exprimat regretul că nu a putut participa la repetiția pentru paradă, trimițându-le o scrisoare.

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, a scris soția Prințului William.

Gărzile Irlandeze au publicat un videoclip pe X în care au răspuns la scrisoarea prințesei

„Gărzile Irlandeze sunt profund emoționate de scrisoarea primită din partea Colonelului nostru, Majestatea Sa Prințesa de Wales. Continuăm să-i urăm numai bine Majestății Sale în timpul recuperării sale și-i transmitem toate cele bune”.

În martie, Kate Middleton a anunțat că va lua o pauză de la îndatoririle sale publice

Decizia a fost una dificilă, dar necesară pentru a se concentra pe sănătatea sa. Prințesa de Wales a primit numeroase mesaje de susținere din partea publicului și a familiei regale, iar recuperarea sa a devenit o prioritate.

În ciuda dificultăților, Kate Middleton a continuat să fie activă și implicată în diverse proiecte, atât cât i-a permis starea de sănătate. Susținerea primită de la membrii familiei regale și de la prieteni apropiați a fost esențială pentru a trece prin această perioadă dificilă.

Trooping the Colour este un eveniment de mare importanță pentru familia regală britanică, marcând oficial ziua de naștere a suveranului. Parada are o tradiție îndelungată și este un moment de celebrare și mândrie națională. În fiecare an, membrii familiei regale participă la acest eveniment, care atrage atenția publicului și a presei internaționale.

Rolul lui Kate Middleton ca colonel onorific al Gărzilor Irlandeze este unul simbolic și important, reflectând angajamentul său față de armată și față de tradițiile britanice. Absența sa de la repetiții a fost resimțită, dar scrisoarea sa a demonstrat dedicația și respectul pentru membrii regimentului.

Kate Middleton a demonstrat încă o dată puterea și determinarea sa, chiar și în fața unor provocări personale majore. Mesajul său către Gărzile Irlandeze a fost unul emoționant și plin de respect, subliniind angajamentul său față de rolul de colonel onorific.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: