Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton și Prințul William uimesc cu apariția lor la premiera Top Gun: Maverick. Tom Cruise s-a alăturat familiei regale

Kate Middleton și Prințul William uimesc cu apariția lor la premiera Top Gun: Maverick. Tom Cruise s-a alăturat familiei regale

GALERIE FOTO (4)

Prințul William și Kate Middleton au participat la mult așteptata premieră a continuării lui „Top Gun”. Deși nu a fost pentru prima dată când cuplul regal a văzut continuarea succesului din 1986. Ei au mai văzut-o înainte, în cadrul unei proiecții secrete găzduite chiar de către actorul Tom Cruise. Actorul a susținut evenimentul, deoarece a auzit că William era un fan al filmului original din 1986, potrivit revistei People.

Kate Middleton și Prințul William au strălucit pe covorul roșu de la Cannes

Prințul William și Kate Middleton, au pășit joi seara pe covorul roșu pentru premiera britanică a filmului „Top Gun: Maverick”, alături de actorul principal Tom Cruise. Potrivit revistei „People”, pentru această ocazie, Kate a fost îmbrăcată într-o rochie neagră Roland Mouret, lungă până la podea, cu decolteu alb, fără umeri. Ea și-a lăsat părul liber în spatele urechilor, ceea ce a pus în evidență cerceii ei emblematici. Între timp, prințul William a ales să îmbrace un smoching clasic, tot negru, asortându-se cu Kate și un papion.

Kate Middleton și Prințul William au stat alături de actorii  din pelicula Top Gun

Cuplul regal a făcut cunoștință cu ceilalți membri ai distribuției filmului, precum Jennifer Connelly Miles Teller, care îl interpretează pe fiul tovarășului lui Cruise, Goose, din filmul original. William însuși a fost pilot de elicopter al Forțelor Aeriene Regale, iar dragostea sa pentru avioane a fost afișată din plin, el purtând mocasini Crockett and Jones brodați cu avioane F18, conform publicației.

Tom Cruise, admirație pentru Prințul William

Kate Middleton l-a eclipsat, cu siguranță, pe Tom Cruise și am putea spune că și pe Duce. Vedeta filmului a cărui premiera a fost, a ajutat-o, la un moment dat, pe Ducesa de Cambridge să urce o serie de trpte, fiind sprijinul acesteia. Mai mult decât atât, Tom Cruise a vorbit cu multă admirație despre Prințul William:

„Avem multe în comun. Amândoi iubim Anglia și amândoi suntem aviatori, amândoi iubim zborul’. Actorul și-a exprimat și bucuria de a reveni pe covorul roșu, spunând: „Îmi place ceea ce fac, mi-a plăcut întotdeauna și mă bucur și mai mult odată cu trecerea anilor”, potrivit „Viva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: