Redactia.ro
Home » Stil de viață » Kate Milddleton și-a făcut operații estetice? Ce spune Palatul Kensington

Kate Milddleton și-a făcut operații estetice? Ce spune Palatul Kensington

GALERIE FOTO (2)

De câteva săptămâni, se tot vorbește despre operațiile estetice pe care Kate Middleton și le-ar fi făcut. Totul a pornit de la faptul că Ducesa de Cambridge a apărut, la diferență de două săptămâni, cu un chip lipsit de riduri, după ce presa a speculat despre eventualele semne ale îmbătrânirii în cazul ei.

Iar acum un medic din Marea Britanie susține cu tărie că soția Prințului William a trecut pragul medicului estetician și a optat pentru un tratament revoluționar, menit să ”umple” ridurile. E vorba despre ”baby botox”, despre care se știe că șterge, efectiv, ridurile de expresie. ”Kate a noastră iubește puțin baby Botox”, ar fi spus medicul Munir Somji, care lucrează la Dr. Medi Spa Clinic, din Londra.

Kate Middleton și-a făcut o intervenție estetică?

Mai mult de atât, medicul a atașat mesajului o fotografie demonstrativă, în care diferența e mai mult decât vizibilă. Dacă în prima ridurile de pe frunte sunt proeminente, în cealaltă fotografie, realizată la câteva zile distanță, ridurile au dispărut ca prin magie. Chiar și așa, simpatizanții Ducesei de Cambridge i-au sărit imediat în apărare. Aceștia susțin că e, pur și simplu, dovada că, uneori, Kate se odihnește suficient, iar alteori nu.

Palatul Kensington comentează zvonurile

După cum era de așteptat, în scurt timp, a apărut și o primă reacție din partea oficialilor de la Palatul Kensington. Aceștia au dezmințit zvonurile și au precizat că Ducesa de Cambridge nu a apelat la chirurgia estetică. În plus, ”familia regală nu promovează activități comerciale”, a adaugat purtătorul de cuvânt într-o declarație dată celor de la The New York Post.

Kate Middleton are 37 de ani și este mamă a trei copii. Ea a devenit Ducesă de Cambridge în anul 2011, când s-a căsătorit cu Prințul William.

Citește și Ți-o amintești pe Miki ex K-pital? Cântăreața face furori pe o plajă din Grecia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: