Redactia.ro
Home » Stil de viață » Kaufland are oferte de nerefuzat pe 18 mai. Care sunt promoțiile de sâmbătă

Kaufland are oferte de nerefuzat pe 18 mai. Care sunt promoțiile de sâmbătă

kaufland

Dacă ai în plan să mergi la cumpărături în acest weekend, află că sunt noi oferte la Kaufland! O mulțime de produse intră la promoție de sâmbătă, 18 mai 2024, și se găsesc la raft cu eticheta galbenă, având prețuri foarte mici. Află ce produse sunt la ofertă și cum poți economisi bani în această perioadă.

Reduceri la produse lactate

Începând de sâmbătă, 18 mai, Kaufland oferă reduceri considerabile la o gamă largă de produse lactate. Laptele Vreau din România la 1 litru este redus cu 13% și poate fi achiziționat pentru doar 3,79 lei. De asemenea, smântâna de 400 de grame are acum un preț special de 4,99 lei, ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să economisească la cumpărături.

Printre alte produse lactate aflate la promoție se numără și cașcavalul Rucăr, redus cu 25%, având acum un preț de doar 12,49 lei. Aceste reduceri sunt ideale pentru familiile care consumă frecvent produse lactate și doresc să profite de prețuri mai mici pentru a-și face proviziile.

Oferte speciale la mezeluri

Pentru iubitorii de mezeluri, Kaufland a pregătit reduceri semnificative la o varietate de produse. Rulada cu carne de porc de 100 de grame are un preț redus cu 28% și poate fi achiziționată pentru doar 4,99 lei, față de prețul anterior de 6,99 lei. De asemenea, salamul secuiesc beneficiază de o reducere de 28%, costând acum doar 9,99 lei.

Cârnații cu boabe de muștar sunt reduși cu 20% și pot fi cumpărați pentru doar 11,99 lei. Șunca haiducească felii are un preț redus cu 15% și este disponibilă pentru doar 5,49 lei. În plus, carnea tocată din pulpă de porc, 500 de grame, are acum un preț de 10,99 lei, ceea ce reprezintă o reducere de 21% față de prețul anterior de 13,99 lei.

Delicii dulci la prețuri mici

Pentru cei cu un dinte dulce, Kaufland a pregătit reduceri atractive la o serie de dulciuri. Cozonacul Vreau din România costă doar 7,49 lei, oferind o gustare tradițională la un preț accesibil. Biscuiții Petit Beurre, reduși cu 23%, pot fi achiziționați pentru doar 3,99 lei, iar covrigii cu mac și sare, cu o reducere de 20%, au acum un preț de 1,99 lei.

Aceste oferte sunt perfecte pentru cei care doresc să se răsfețe sau să își facă provizii de dulciuri pentru săptămâna următoare. Fie că este vorba de cozonac pentru micul dejun sau biscuiți pentru o gustare rapidă, reducerile de la Kaufland fac ca aceste produse să fie și mai tentante.

Alte produse la ofertă

Pe lângă produsele menționate, Kaufland oferă reduceri și la alte articole alimentare populare. De exemplu, salata de pui și ciuperci, precum și salata de vinete sunt acum disponibile la prețuri reduse. Salata de pui și ciuperci este redusă cu 10% și costă doar 8,99 lei, iar salata de vinete, redusă cu 21%, are un preț de 5,49 lei.

Aceste salate sunt ideale pentru o masă rapidă și sănătoasă, iar reducerile le fac și mai accesibile. În plus, promoțiile la diverse alte produse alimentare permit clienților să își umple coșul de cumpărături fără a cheltui o avere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: