Redactia.ro
Home » Știri » Kaufland oferă clienților sute de vouchere gratuite! Ce trebuie să faci ca să intri în posesia lor

Kaufland oferă clienților sute de vouchere gratuite! Ce trebuie să faci ca să intri în posesia lor

Kaufland oferă clienților sute de vouchere gratuite! Iată ce trebuie să faci ca să intri în posesia lor!

Kaufland oferă clienților sute de vouchere gratuite!

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din România, a lansat o campanie inedită prin care oferă sute de vouchere gratuite lunar clienților săi. Această inițiativă vine ca o modalitate de a răsplăti loialitatea clienților și de a-i încuraja să continue să aleagă Kaufland pentru cumpărături.

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia voucherelor

Pentru a intra în posesia acestor vouchere gratuite, clienții trebuie să dețină și să utilizeze Kaufland Card, un card de fidelitate oferit de retailer. Astfel, clienții care nu au încă un Kaufland Card activ pot solicita unul în magazin și să îl utilizeze pentru a participa la această campanie. Este important de menționat că această campanie, denumită „Loialitatea se răsplătește ușor”, se va desfășura în perioada 1 mai 2023 – 4 februarie 2024, potrivit kaufland.ro.

Pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre voucherele în valoare de 100 de lei fiecare, clienții trebuie să facă săptămânal cumpărături în valoare de minimum 50 de lei și să scaneze Kaufland Cardul la casa de marcat în timpul plății. Astfel, aceștia vor fi înregistrați în sistem și vor intra automat în tragerea la sorți pentru voucherele lunare.

Această campanie reprezintă un gest de apreciere din partea Kaufland pentru clienții săi loiali și o modalitate de a le oferi un avantaj suplimentar în cadrul cumpărăturilor lor obișnuite. Cu 500 de vouchere disponibile lunar, clienții au o șansă reală de a câștiga unul dintre aceste premii și de a economisi la următoarea vizită în magazinele Kaufland.

Kaufland este recunoscut pentru gama sa variată de produse și pentru prețurile competitive. Oferind acum și aceste vouchere gratuite, retailerul își reconfirmă angajamentul față de clienții săi și își dorește să le ofere o experiență de cumpărături și mai plăcută și avantajoasă.

Astfel, clienții Kaufland au toate motivele să profite de această oportunitate și să participe activ la campania „Loialitatea se răsplătește ușor”. Fiecare vizită în magazinul Kaufland devine acum și o șansă de a câștiga unul dintre voucherele valoroase!

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: