Redactia.ro
Home » Știri » Keanu Reeves i-a lăsat pe toţi gură-cască. Ce le face femeilor în fotografii

Keanu Reeves i-a lăsat pe toţi gură-cască. Ce le face femeilor în fotografii

GALERIE FOTO (3)

Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. Considerat un sex-simbol în anii lui glorie şi de tinereţe, artistul a rămas un introvertit şi un tip greu de descifrat.

Keanu Reeves i-a lăsat pe toţi gură-cască, după ce s-a descoperit ce le face femeilor cu care se fotografiază. Ce le face? E simplu, le respectă intimitatea. La o analiză foarte atentă, se poate observa cum actorul de origine canadiană nu le atinge pe femeile cu care se pozează. Keanu Reeves îşi duce mâna în jurul taliei femeii, dar nu o atinge.

Actorul a reuşit să stârnească multe controverse pe net. În timp ce unii apreciază gestul lui galant, alţii îl contestă pe Keanu Reeves, acuzându-l că e puţin paranoic, întrucât poţi respecta o femeie chiar şi dacă o atingi formal şi diplomat, pentru o fotografie.

Keanu Reeves este cunoscut pentru interpretatea lui Neo din Matrix

Keanu Reeves este cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia The Matrix și a lui Ted Logan din Bill & Ted’s Excellent Adventure. Alte roluri interpretate care l-au consacrat sunt avocatul Kevin Lomax din The Devil’s Advocate împreună cu Al Pacino, și rolurile din filmele Speed și Constantine.

Keanu Reeves are o poveste de viaţă foarte tristă, pe care a relatat-o chiar el: „În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moarte ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: