Redactia.ro
Home » Monden » Khloe Kardashian este ținta criticilor fanilor săi. A fost ironizată pentru un detaliu neașteptat

Khloe Kardashian este ținta criticilor fanilor săi. A fost ironizată pentru un detaliu neașteptat

GALERIE FOTO (2)

Khloe Kardashian a devenit ținta ironiilor din mediul online, după ce a publicat o fotografie din vehiculul său. Urmăritorii săi i-au apreciat ținuta, dar un alt detaliu le-a atras atenția și i-a determinat să facă glume pe seama ei. Imaginile sunt deja virale pe internet și au strâns mii se aprecieri și comentarii.

Khloe Kardashian este ținta criticilor fanilor săi. A fost ironizată pentru un detaliu neașteptat

Surorile Kardashian se bucură de o popularitate incredibilă în ultimul deceniu, fiind considerate unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Prin stilul lor de viață extravagant, dar și prin siluetele lor perfecte, Kim, Kourtney și Khloe au devenit modele pentru milioanele de fani din întreaga lume.

Pentru Khloe Kardashian, începutul celebrității nu a fost deloc ușor. În timp ce surorile sale primeau laude pentru aspectul lor fizic, ea se confrunta cu probleme de greutate. Avea câteva kilograme în plus, iar până în momentul în care a reușit să scape de ele a fost nevoită să suporte criticile dure ale oamenilor din jurul său.

Anii au trecut însă, iar Khloe a reușit în cele din urmă să se desprindă de eticheta de „rățușca cea urâtă a familiei Kardashian”. A slăbit, a investit mult timp și resurse în imaginea sa, iar acum se bucură de multă admirație din partea oamenilor. Recent, a postat o fotografie deosebită pe Instagram din mașina sa, dar un detaliu neașteptat a fost scos în evidență.

Este vorba de mâinile ei, care au fost asemănate cu cele ale unei vrăjitoare datorită degetelor lungi și a unghiilor pe măsură. Reacțiile negative au stârnit și glume, undele dintre ele fiind deja virale în mediul online.

„Mâinile lui Khloe arată ca ale unei creaturi despre care eu îmi imaginez că trăiește sub patul meu și mă apucă de glezne în somn” –  este o memă care circula pe internet.

Khloe Kardashian s-a confruntat cu multe dezamăgiri pe plan sentimental

Frumusețea și celebritatea nu au protejat-o pe Khloe Kardashian de eșecurile pe plan sentimental. Bărbații din viața sa au dezamăgit-o și i-au fost infideli, iar ea a fost nevoită să suporte aceste situații deosebit de neplăcute. Tristan Thompson, bărbatul alături de care a devenit și mamă pentru prima oară, a înșelat-o în repetate rânduri, iar abaterile sale sentimentale au fost expuse de presă.

Mai mult, a fost surprins în timp ce lua parte la o petrecere pentru adulți, moment în care și-a cerut scuze în mod public de la Khloe, exprimându-și pe această cale sentimentele de iubire pentru ea. Nu a fost iertat, iar relația lor a ajuns la final.

„Khloe, nu merti asta. Nu meriți să ai inima frântă și să fii umilită. Nu meriți felul în care m-am purtat cu tine în acești ani. Faptele mele nu reflectă felul în care eu te percep. Te iubesc și respect. În ciuda a ceea ce crezi. Îmi pare incredibil de rău”, a scris acesta într-o postare pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: