Redactia.ro
Home » Monden » Khloe Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson devin părinți pentru a doua oară, cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson devin părinți pentru a doua oară, cu ajutorul unei mame surogat

GALERIE FOTO (2)

Khloe Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson devin părinți pentru a doua oară, cu ajutorul unei mame surogat. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, ținând cont de trecutul amoros al celor doi. Sora vedetei internaționale, Kim Kardashian, și Tristan Thompson mai au împreună o fetiță.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson devin părinți pentru a doua oară

Khloe Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson, vor deveni părinți pentru a doua oară. Sora vedetei internaționale, Kim Kardashian, și Tristan urmează să aibă cel de-al doilea copil, cu ajutorul unei mame surogat. Anunțul a fost făcut de presa străină, care a scris despre faptul că True Thompson va mai avea un frățior sau o surioară.

Starul internațional, Khloe Kardashian, în vârstă de 38 de ani, și jucătorul lui Chicago Bulls, în vârstă de 31 de ani, așteaptă al doilea copil împreună printr-o mamă surogat, confirmă mai multe surse pentru E! Știri. Cei doi sunt deja părinții micuței True Thompson, în vârstă de 4 ani.

„Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie”, a declarat un reprezentant al lui Khloe pentru E! Știri. „Khloe este incredibil de recunoscătoare mamei surogat extraordinare pentru o binecuvântare atât de frumoasă. Am dori să cerem bunătate și intimitate, astfel încât Khloe să se poată concentra asupra familiei ei”.

Ce spun apropiații cuplului

Totuși, asta nu înseamnă că duo-ul s-au împăcat, a declarat pentru E! o sursă apropiată celor doi. De fapt, la șase luni după scandalul de paternitate al lui Tristan, „nu au vorbit în afara chestiunilor legate de co-parenting”, a mai spus sursa respectivă. „Copilul a fost conceput prin surogat înainte de a fi dezvăluit lui Khloe și publicului că Tristan avea un copil cu altcineva în decembrie”.

De când a născut-o pe True în 2018, Khloe a fost sinceră cu privire la dorința ei de a-i oferi lui micuței un frate. De fapt, în timpul unui episod din 2020 din Keeping With the Kardashians, Khloe a fost văzută gândindu-se să-și extindă familia, după ce Tristan i-a sugerat să încerce copilul nr. 2, în ciuda despărțirii lor la acea vreme. Deși relația lor s-a confruntat cu suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, Khloe și Tristan au rămas prieteni apropiați și părinți pentru fetița lor.

Facem o treabă grozavă și sunt foarte recunoscătoare că suntem capabili”, a împărtășit ea la acea vreme. „Vin dintr-o familie care… doar pentru că oamenii nu sunt împreună nu înseamnă că trebuie să fii nepoliticos”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: