Redactia.ro
Home » Monden » Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani. Actrița din Sex and the City a ales dragostea în locul carierei

Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani. Actrița din Sex and the City a ales dragostea în locul carierei

GALERIE FOTO (5) Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani.

Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani. Nu mai joacă în celebrul serial Sex and the City, dar și-a găsit sufletul pereche. Kim Cattrall, actrița care o interpretează pe Samantha Jones în serial, a plecat din New York, dar trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat mai tânăr cu 14 ani.

Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani. Actrița din Sex and the City a ales dragostea în locul carierei

Kim Cattrall se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 14 ani. Kim Cattrall trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de partenerul de viață, Russell Thomas. Deși este mai mic decât ea cu 14 ani, Kim se simte foarte bine alături de el. A reușit să traverseze pandemia alături de iubitul ei, cu toate că acest lucru nu o caracterizează pe Samantha Jones din Sex and the City. Actriția și-a găsit fericirea alături de Russell Thomas, după trei mariaje eșuate și mulți ani de căutare a iubirii. Dacă despre viața amoroasă a Samanthei Jones se cunosc multe, dar despre cea a lui Kim Cattrall mult mai puține.

Noul sezon va rula fără ea, iar acest lucru i-a dezamăgit pe fanii serialului. În vârstă de 64 de ani, Kim nu vrea să mai audă despre Sex and the City, iar acum vrea să se bucure de viața pe care o trăiește alături de iubitul ei. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe Russell în 2016, după care au început să se urmărească pe Twitter, iar relația a decurs de la sine. „Ne-am văzut, ne-am plăcut, am ţinut legătura, iar eu l-am invitat la casa mea din Vancouver. A fost foarte curajos gestul lui de a veni, în condiţiile în care luaserăm masa împreună de câteva ori până atunci şi atât. M-a vizitat, ne-am înţeles de minune şi de atunci am rămas nedespărţiţi“, a declarat Cattrall.

Kim a fost căsătorită de trei ori

Actrița se simte împlinită și fericită după ce l-a cunoscut pe iubitul ei. Kim a fost căsătorită de trei ori, iar toate căsniciile au fost un eșec. În 1977 s-a căsătorit cu Larry Davis, de care a divorțat în 1979, iar în 1982 a făcut nunta cu arhitectul german Andre Lyson. A treia căsătorie a fost cu muzicianul Mark Levinson și a durat până în 2004. „Mi-aş fi dorit să fi ştiut din start că dacă un bărbat e arătos nu înseamnă neapărat că e şi bun la pat. Toată lumea face confuzia asta, mare greşeală! Sexul prost a fost unul din motivele pentru care primele mele două căsnicii au eşuat“, a mai spus actrita.

Kim susținea că orgasmul ajunsese să fie singurul ei țel, recunoscând că primul divorț a afectat-o foarte mult. „După prima căsnicie distrusă, n-am crezut că o să-mi mai revin, a durat ceva să mă vindec. De când mă ştiu am fost mult mai nesigură pe mine în plan personal decât în plan profesional. Când l-am întâlnit pe fostul meu soţ, părea genul înţelegător, după care nu a mai ţinut cont de dorinţa mea de a avea o carieră, pe care el şi-o cultiva, de altfel. Am realizat că nu îl pot face să se răzgândească şi nu am fost dispusă să fac un compromis“.

Cum arată Kim Cattrall la 65 de ani

Aspectul ei fizic s-a schimbat drastic în ultimii ani, iar mulți pun această transformare pe seama unor operații estetice nereușite. Potrivit unui chirurg estetician celebru la Hollywood, actrița ar fi încercat niște proceduri invazive pentru corectarea ridurilor, însă acestea nu au avut efectul scontat. Astfel, chipul ei ar purta acum urmele acestor încercări. De altfel, tocmai acesta ar fi motivul pentru care Kim Cattrall ar fi refuzat să joace în noul sezon „Sex and the city”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: