Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis anunță noile restricții. Se închide sau nu România

Klaus Iohannis anunță noile restricții. Se închide sau nu România

Klaus Iohannis anunță noile restricții.

Klaus Iohannis anunță noile restricții. Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, responsabilii în pandemiea de coronavirus, pentru a decide restricții suplimentare. Acesta va  anunța impunerea unor măsuri restrictive pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

UPDATE ORA 19: Klaus Iohannis a anunțat care vor fi noile restricții începând de luni

Ședința de astăzi a luat sfârșit, iar Președintele României a anunțat care vor fi noile restricții pentru a putea combate criza covid19. Klaus Iohannis a precizat că începând de luni masca va fi obligatorie atât în spațiile deschise, cât și cele deschise. Cât despre sistemul de învățământ, elevii vor avea vacanță două săptămâni.

Am discutat despre vaccinare, școli și restricții. Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție este vaccinarea. În vestul. Europei, unde oamenii s-au vaccinat, pandemia nu mai are efect. La noi în România s-a declanșat o adevărată catastrofă. Dacă vă vaccinați, scăpați de boală.

Până când vă convingeți să vă vaccinați, e nevoie de restricții. Începând de luni e vacanță școlară pentru două săptămâni. Începând de luni, masca devine obligatorie peste tot, și la școală, și la cinematograf, și pe stradă. Vor fi restricții începând de luni, guvernul va stabili măsurile. Va fi restricționată noaptea, excepție făcând cei vaccinați. La majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.„, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis anunță noile restricții. Se închide sau nu România

Klaus Iohannis anunță noile restricții. Președintele Klaus Iohannis a convocat miercuri o ședință cu responsabilii de gestionarea pandemiei pentru a decide restricții suplimentare. Șeful statului a transmis marți, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni că se vor impune noi restricții în România, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Vom afla dacă România va intra sau nu în carantină.

„Sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă, fie că vorbim de certificatul verde, fie alte măsuri care să reducă mobilitatea și interacțiunea umană, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă în a le asuma și aplica, indiferent cât de nepopulare ar părea”, a precizat Klaus Iohannis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: