Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie. Ce le-a transmis președintele României tuturor femeilor

Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie. Ce le-a transmis președintele României tuturor femeilor

GALERIE FOTO (2) Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie.

Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie. Luni, 8 martie, este Ziua Internațională a Femeii, iar cu această ocazie, președintele României, Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj surprinzătot tuturor femeilor din România. Ce mesaj a postat șeful statului și cum au reacționat internauții?

Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie. Ce le-a transmis președintele României tuturor femeilor

Klaus Iohannis, mesaj surprinzător de 8 martie. Cu ocazia zilei de 8 martie, președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj dedicat tuturor femeilor, alături de o imagine cu un câmp de lalele. De Ziua Internațională a Femeii, șeful statului le-a urat La mulți ani tuturor femeilor. „La mulți ani tuturor femeilor!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook al presedintelui.

Mesajul postat de Klaus Iohannis de 8 martie

Mesajul lui Klaus Iohannis a fost apreciat de peste 19.000 de persoane și a strâns peste 4.000 de comentarii.  Mulți dintre internauți i-au comentat la postare, urându-i pe această cale la mulți ani primei Doamne a României. „Nu e ușor să trecem printr o astfel de perioadă. Totusi, mulțumim pt urări, la fel va doresc și dv și soției multă sănătate și o primăvară frumoasă!”, „Multumim, Domnule Presedinte!! La multi ani Doamnei noastre!!”,”Multumesc frumos,D-le Presedinte,urari de la multi ani si femeilor din familia dumneavoastra!🌹🌹🌹„, au fost doar câteva dintre comentariile postate la mesajul lui Iohannis. De asemenea, criticii nu și-au luat „liber” nici în această zi, așa că l-au taxat dur pe șeful statului: „Nu avem nevoie de urările Dv, realizați ceva pentru țara noastră.Nu mai dormiți în ghete!!!!Penibil.”, „Un ajutor de mame ar fi bine venit. Ar face mai mult decat un la multi ani”,”La mulți ani cu botnița? Adică vrei ca femeile sa trăiască mulți ani sa îți bați joc de ele și de familiile lor? Pai… La mulți ani și ție… Sa te putem pedepsi într.o zi!„, au comentat unii oameni la postarea președintelui.

Mesajul unic la nivel European

Pe 8 martie se împlinesc 110 ani de la prima Zi Internațională a Femeii, iar cu această ocazie președintele țării și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar și alți conducători europeni de guverne, au semnat un editorial în care menționează și subliniează importanța egalității de gen și a unei reconstrucții economice post-pandemice în care să se țină cont de importanța femeilor în societate.

La scurt timp, editorialul a fost publicat în Financial Times, Politico și The Guardian, acesta fiind semnat de Președintele Comisiei Europene,Ursula von der Leyen, Președintele României Klaus Iohannis, Prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, Prim-ministrul Estoniei, Kaja Kallas, Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, Prim-ministrul Irlandei, Micheál Martin, Prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel, Prim-ministrul Spaniei, Pedro Sanchez și prim-ministrul Suediei, Stefan  Löfven.“Anul acesta Ziua Internațională a Femeii are o semnificație aparte, nu doar pentru că se împlinesc 110 ani de la prima Zi Internațională a Femeii, când peste un milion de femei și bărbați și-au unit forțele și și-au făcut vocea auzită pentru drepturi egale. Ne aflăm, de asemenea, într-un moment de cotitură important în acest an pe 8 martie.(…)Egalitatea de drepturi va fi un pas înainte pentru toți, permițând și bărbaților să renunțe la rolurile și stereotipurile tradiționale. Nu va fi ușor. Dar este posibil!”, au subliniat șefii europeni de guvernare în editorialul publicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: