Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, noi declarații după ultimul bilanț Covid 19: „Lucrurile vor arăta și mai bine”

Klaus Iohannis, noi declarații după ultimul bilanț Covid 19: „Lucrurile vor arăta și mai bine”

GALERIE FOTO (2)

Klaus Iohannis a făcut noi declarații, vineri, la Palatul Cotroceni. Șeful statului a vorbit despre ultimul bilanț Covid 19 și despre campania de vaccinare pregătită de autorități.

Klaus Iohannis a anunţat, la sfârșitul acestei săptămâni, că luni va avea o şedinţă cu miniştrii Apărării, Sănătăţii şi de Interne pentru a clarifica aspectele care ţin de campania de vaccinare anti-COVID ca şi chestiune de securitate naţională.

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare

”În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi, ca atare, după părerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta am convocat o şedinţă pentru luni, la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi al Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională”, a explicat şeful statului, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Președintele României a susţinut că datele la zi privind cazurile Covid-19 arată că sunt motive pentru un “optimism moderat”. Șeful statului a făcut apel la respectarea cu “sfinţenie” a măsurilor impuse de autorităţi.

Klaus Iohannis: ”Lucrurile vor arăta și mai bine”

“Vedem că nu a crescut numărul de cazuri faţă de zilele anterioare şi cred că se confirmă ceea ce spun de câteva zile încoace că, în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi, ne situăm pe un platou. Tot, astăzi, am putut să observăm că numărul persoanelor vindecate este aproximativ egal cu numărul persoanelor care, din păcate, au fost detectate cu această boală. Să vedem dacă, în zilele următoare, acest trend se confirmă. Putem să spunem însă deja că măsurile care au fost luate de autotități au fost măsurile corecte, au fost măsurile adecvate. Însă lucrurile vor arăta şi mai bine dacă avem răbdare şi dacă respectăm în continuare cu sfinţenie aceste măsuri. Dacă o facem, atunci peste o săptămână, două, vom putea să avem rezultate care arată o îmbunătăţire netă a situaţiei”, a mai declarat Iohannis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: