Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, noi declarații. Președintele României avertizează PSD că ar putea fi răspunzător pentru moartea românilor

Klaus Iohannis, noi declarații. Președintele României avertizează PSD că ar putea fi răspunzător pentru moartea românilor

Iohannis

Klaus Iohannis a vorbit despre ultimele decizii privind prelungirea stării de alertă, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut îngrijorător marți.

Ieșirea președintelui României vine în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 și a blocării legii carantinei în Senat.

Declarațiile Președintelui Iohannis despre prelungirea stării de alertă

Președintele Klaus Iohannis a vorbit în declarația de presă despre situația critică în care România se află din cauza pandemiei de coronavirus și despre numărul mare de cazuri raportate în ultimele zile.

Șeful statului subliniează faptul că virusul există și distruge vieți și națiuni.

Din nefericire, pandemia care s-a abătut asupra lumii, Covid-19 este cea mai gravă pandemie sanitară din ultimul secol. Nu a mai existat o boală cu un impact atât de profund, un impact care se resimte în viața fiecărui și în viața nașiunilor.

Din păcate, și în România efectele acestei pandemii devin din ce în ce mai vizibile. Astăzi, din nefericire avem 637 de cazuri noi, iar 30 de români au murit din cauza acestei boli.

Este greu de imaginat cum pot fii unii care umbla pe la tv pe stradă, și spun că nu este niciun pericol, că de fapt, boala aceasta este una ușoară, ba alții, chiar adepții unor teorii conspiraționiste, spun că nici nu există boala„, a spus Iohannis.

Iohannis condamnă PSD-ul

Klaus Iohannis condamnă disputele politice care au loc din cauza combaterii pandemiei de coronavirus. Șeful statului se consideră siderat de reacția PSD-ului cu privire la legea care reglementează izolarea persoanelor și carantinarea lor.

Conform acestuia, legea a fost introdusă în Parlament în regim de urgență, susținând că este nevoie de ea.

PSD-ul a venit cu argumente care pur și simplu sunt false. trebuia să vină Guvernul mai repede cu această lege, ori Guvernul nu avea cum să vină cu această lege până când nu s-au publicat argumentele CCR.

PSD-ul reclamă că această lege nu este bine făcută. Putem să constatăm că PSD-ul tergiverseazî această discuție și trebuie să recunosc că și pe mine mă surprinde acest cinism exagerat de care dă dovadă PSD-ul„, a mai spus președintele.

Spre final, Iohannis le-a transmis Parlamentarilor să finalizeze discuțiile și să aprobe legea, în caz contrar vor fi răspunzători de moartea cetățenilor români.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: