Redactia.ro
Home » Monden » Kylie Jenner este însărcinată a doua oară. Ea și iubitul ei, Travis Scott, vor fi din nou părinți

Kylie Jenner este însărcinată a doua oară. Ea și iubitul ei, Travis Scott, vor fi din nou părinți

Bucurie mare în familia lui Kylie Jenner (24 ani) și Travis Scott (30 de ani). Cei doi celebri americani urmează să devină, din nou, părinți, căci Kylie așteaptă al doilea copil. Ei mai au împreună o fetiță, pe nume Stormi.

Kylie Jenner este însărcinată a doua oară. Ea și iubitul ei, Travis Scott, vor fi din nou părinți

Kylie Jenner, faimoasa milionară din clubul Kardashian, va deveni mamă pentru a doua oară. Atât ea, cât și partenerul său, rapperul Travus Scott nu au confirmat nimic, însă…apropiații lor nu s-au mai putut abține.

Cea care a dat vestea sarcinii a fost Caitlyn Jenner, care a spus bucuroasă că urmează să devină bunică pentru a 19-a oară. Un alt apropiat al lui Kylie Jenner a confirmat pentru Page Six. Kylie ar fi în primul trimestru de sarcină, iar detalii despre sexul bebelușului nu se cunosc, deocamdată.

Kylie Jenner își dorește șapte copii

Un alt detaliu care duce cu gândul la noua sarcină a vedetei de peste Ocean este un live alături de cea mai bună prietenă a sa: Stassie Karanikolaou. În filmuleț, Kylie spune: “Îmi doresc șapte copii. Sarcina nu este o glumă, ci un lucru serios și greu. Nu sunt încă pregătită pentru alta”, spunea Kylie în videoclipul de pe Instagram.

Kylie Jenner’s Fans Have Theories She’s Pregnant and Expecting Baby No. 2 With Travis Scott

Foto: Kylie Jenner și fiica sa, Stormi

Însă, dincolo de toate acestea, presa internațională speculează faptul că star-ul vrea să-și ascundă sarcina, așa cum a făcut cu prima. A anunțat că a devenit mamă, în 2017, după ce a născut-o pe fetița ei, Stormi. Ea le-a explicat fanilor că și-a dorit să aibă parte de o sarcină departe de lumina reflectoarelor. “Am stat doar în casă, înconjurată de vecini. Zilnic era un elicopter deasupra casei, care mă mai fotografia când ieșeam afară”, a explicat Kylie Jenner.

Kylie Jenner a fost cea mai tânără miliardară din lume

Până anul trecut, Kyle era cunoscută drept cea mai tânără miliardară din lume. Brand-ul său, Kylie Cosmetics, a scăzut la 700 de milioane de dolari. Locul i-a fost ocupat în acest an de către Kevin David Lehmann, un moștenitor a aproximativ 3.3 miliarde de dolari,din compania tatălui său, magazinul nemțesc de drogherie DM. După jumătate de an, anul trecut, Forbes a scos-o din topul celor mai bogați tineri din lume, pe motiv că ar fi mințit în legătură cu averea, pentru a-și crește brand-ul, dar și că ar fi ajuns în acest top prin mijloace nu tocmai decente.

„Nu-mi vine să cred ceea ce citesc. Credeam că este un site serios. Tot ceea ce văd sunt o serie de declarații inexacte și ipoteze nedovedite. Nu am cerut niciodată vreun titlu și nici nu am mințit ca să ajung acolo”, a scris Kylie Jenner pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: