Redactia.ro
Home » Știri » L-a crezut mort, dar el trăia într-o altă țară. Relația Angelei Similea cu fostul soț

L-a crezut mort, dar el trăia într-o altă țară. Relația Angelei Similea cu fostul soț

GALERIE FOTO (2)Angela Similea

Angela Similea a fost căsătorită a doua oară cu Sorin Movileanu, un instrumentalist de excepție. El s-a mutat acum mulți ani în Belgia, iar cântăreața a crezut ani la rândul că el este, de fapt, mort.

Cum s-a cunoscut Angela Similea cu fostul soț

Sorin Movileanu a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție, Angela Similea, iar cuvintele pe care le-a avut de spus la adresa acesteia nu au fost unele de laudă.

Fostul soț al Angelei Similea a povestit cum s-au cunoscut. Amândoi fiind muzicieni, s-au întâlnit la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripeze o poveste de dragoste.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu.

Ce relație avea Angela Similea cu fostul soț

Angela Similea și Sorin Movileanu au avut împreună un fiu, iar după divorț tatăl lui nu a mai știut de el. Mai mult decât atât, fostul soț al Angelei Similea a spus că aceasta nu a fost fidelă niciunui partener al său.

Sorin Movileanu a acuzat-o pe cântăreață că este o femeia rea, iar mama acesteia a fost chiar și mai rea.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a povestit Sorin Movileanu despre artistă.

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir!”, povestea Sorin Movileanu, fostul sot al marii canterete, despre infidelitatile Angelei.

Sorin Movileanu
Sorin Movileanu
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: