Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » L-au pierdut pe Nero, căţelul lor iubit, în urmă cu 3 ani, la Alba Iulia. Nu mai aveau nicio speranţă. Într-o zi, au primit un telefon…

L-au pierdut pe Nero, căţelul lor iubit, în urmă cu 3 ani, la Alba Iulia. Nu mai aveau nicio speranţă. Într-o zi, au primit un telefon…

O familie din Alba Iulia şi-a găsit un membru iubit al casei, după 3 ani de chin. De fapt, nu mai aveau nicio speranţă. Povestea lui Nero i-a înduioșat pe iubitorii de animale.

Căţeluşul a fost găsit de o voluntară a unei asociații care se ocupă de îngrijirea câinilor fără stăpân.

Nero, găsit lângă un supermarket

Slăbit, plin de răni, murdar și plin de ciulini, câinele a fost dus la veterinar pentru un consult. În momentul în care a fost verificat de microcip, a apărut surpriza: câinele avea microcip și era pierdut de trei ani.

Nero apăruse în zona unui supermarket din oraş. O voluntară a unei asociații care se ocupă de îngrijirea câinilor fără stăpân a fost salvarea lui. Când stăpânii au fost sunați nu le-a venit să creadă că Nero a fost găsit. Aceștia au mers într-un suflet după el și și-au găsit prietenul de mult pierdut.

Cineva spunea că a fost scos afară din curte de către niște persoane, pe motiv ca e bătrân și că nu mai e bun.

M-am decis să îl iau, să îl duc la vet și să mă îngrijesc de el. L-am căutat peste tot în zonă și nu l-am găsit. Am sunat și la hingheri, gândindu-mă ca cineva a făcut sesizare și l-au luat”, a transmis Andreea Berar, voluntar al asociației Help 4 Strays.

Stăpânii au venit după el, într-o suflare

Proprietarii lui Nero au apărut și ei și au rămas șocați de cum arăta câinele, având în vedere că acesta era foarte bine îngrijit înainte de a fi pierdut.

„Cât de mult contează să-ți microcipezi câinele si de asemenea, să-l și castrezi/ sterilizezi. Familia a spus ca Nero a simțit o cățea în călduri, a rupt gardul și a plecat. A fost furat și de negăsit timp de 3 ani”, a completat tânăra din Alba Iulia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: