Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ți se rupe sufletul! Ce a făcut acest câine timp de 5 ani de zile, după ce stăpânul lui murise. A ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume

Ți se rupe sufletul! Ce a făcut acest câine timp de 5 ani de zile, după ce stăpânul lui murise. A ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume

GALERIE FOTO (2)

Întâmplare ireală în România! Stăpânul lui murise dar ce a făcut acest câine timp de 5 ani de zile a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Povestea lui emoționantă a făcut înconjurul internetului.

Ce a făcut câinele timp de cinci ani, după moartea stăpânului

După ce stăpânul lui s-a stins din viață, acest câine l-a așteptat timp de cinci ani în fața porții casei acestuia. L-a așteptat ani la rând să se întoarcă. Acesta a protejat atâția ani o casă goală și n-a alăsat pe nimeni să intre în curte. Povestea s-a întâmplat în Malu Mare, Dolj, România. Localnii au spus pentru presa locală că patrupedul a stat în același loc, timp de cinci ani, după ce proprietarul lui a murit în anul 2011.

Cățelul a câștigat inimile tuturor oamenilor, care i-au citit povestea. Asta pentru că acest caz a devenit viral în întreaga lune, nu doar la noi în țară. Oamenii au rămas mască atunci când au auzit cât de mult poate să iubească animalul un om. Oamenii i-au dat să mănânce, iar el a acceptat. Totuși, ani la rând n-a plecat din fața casei, crezând că stăpânul lui se poate întoarce. Sărmanul animal a stat acolo în același loc indiferent de anotimp.

Un vecin spunea acum multă vreme: ,,Nu a părăsit niciodată locul ăla!”.

Ce spunea primarul localității

Presa străină a scris despre povestea cățelului. Primarul de la Malu Mare, de la acea vreme, a povestea: „Câinele nu e agresiv, dar nu lasă pe nimeni să intre, el crede că păzește proprietatea. Câinele își așteaptă stăpânul. Pare trist. Rareori găsești un astfel de atașament într-o persoană. Cineva care să te iubească atât de mult încât să nu părăsească locul în care ți-ai petrecut timpul cu el sau ea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini