Redactia.ro
Home » Știri » Marius a plecat la muncă în Italia, însă a ajuns să doarmă pe străzi cu câinele lui. L-a găsit la gunoi, cu o lăbuță ruptă și a făcut tot posibilul să-l salveze

Marius a plecat la muncă în Italia, însă a ajuns să doarmă pe străzi cu câinele lui. L-a găsit la gunoi, cu o lăbuță ruptă și a făcut tot posibilul să-l salveze

GALERIE FOTO (4)

Povestea impresionantă de viață a lui Marius, românul care a plecat la muncă în Italia, însă a ajuns să doarmă pe străzi cu câinele lui. L-a găsit la gunoi, cu o lăbuță ruptă și a făcut tot posibilul să-l salveze. Ce a ajuns să facă Marius acum, după ce o italiancă a aflat de povestea lui.

Marius a plecat la muncă în Italia, însă a ajuns să doarmă pe străzi

Nu toți românii care merg la muncă în străinătate o duc bine. Este și cazul lui Marius, românul care are o poveste de viață impresionantă. Acesta a plecat la muncă în Italia, însă a ajuns să doarmă pe străzi. A găsit la locul de gunoi un câine, pe care l-a botezat Cappucino. Patrupedul avea o lăbuță ruptă, însă Marius a făcut tot posibilul să-l salveze. L-a păstrat și a făcut tot posibilul să-l îngrijească așa cum a trebuit. Românul a fost păcălit de angajatori și a ajuns pe străzi în Italia.

Viviana, o italiancă, i-a aflat povestea și a făcut-o publică. „L-am cunoscut pe Marius în urmă cu câteva zile. Stătea pe jos, aproape de Fontana di Trevi, iar lângă el se afla Cappuccino, cățelul lui. A fost tocmai câinele cel care mi-a atras atenția mie și fiicelor mele, s-a aruncat înspre noi pentru a se juca. Ne-au impresionat imediat. Marius a apelat și la Poliție care evident că le-a dat dreptate angajatorilor, având în vedere că el este român”, a povestit Viviana Amorino, pe pagina de Facebook.

Italiancă a rămas profund emoționată de tot ce i s-a întâmplat românului. „L-am cunoscut pe Marius acum câteva seri, după o plimbare la Fontana di Trevi. Era acolo într-un colț cu Cappuccino, câinele lui, un cățeluș de 9 luni pe care l-a găsit la gunoi cu piciorul rupt. Cappuccino este un câine fericit, îngrijit, iubit, curat și cu siguranță nu suferă de foame pentru că Marius se lipsește de orice pentru el”, a mai spus Viviana.

Marius a căutat sprijin și-n autoritățile italiene, însă nu l-a primit

Românul a cerut sprijinul celor de la asistență socială din Italia, însă i-au spus să renunțe la câinele lui. „A refuzat, evident. Trăiește din puținul pe care îl poate acumula, chiar mi-a refuzat banii când, vorbind cu el, i-am spus că sunt mămică singură. Am făcut schimb de numere de telefon și îmi trimite constant poze și videoclipuri cu Cappuccino, sper din tot sufletul să se poată face ceva pentru ei”, a mai scris italianca.

Viviana a povestit și cum Marius l-a salvat pe Cappuccino. „Avea o lăbuţă ruptă. Marius l-a dus la veterinar, care i-a propus să-l eutanasieze pentru că nu avea bani să plătească operația, 750 de euro”.

„Marius a refuzat. A plătit din propriul buzunar, încă plătește, puțin câte puțin, dar l-a salvat. Iar acum nu are nicio intenție de a renunța la el”, a adăugat italianca.

Atunci când l-a întâlnit pe Marius, acesta avea de gând să strângă 10 euro, pentru a plăti o noaptea de cazare. Nu pentru el, ci pentru Cappuccino, căruia voia să-i facă o baie fierbinte.

Când l-am întâlnit, încerca să strângă 10 euro pentru a plăti pensiunea din gara Termini. Nu pentru el, ci pentru Cappuccino: a vrut să-i facă o baie fierbinte, pentru că îi era prea frig.  Când i-am dat bancnota și a aflat că sunt o mamă singură, nu a vrut-o. A trebuia să insist. Este un om de o imensă bunătate și demnitate și îl adoră pe Cappuccino: câinele este bine, este fericit cum nu prea am văzut animale ținute în condiții atât de precare. Marius m-a impresionat prin marea sa umanitate”.

În urma postării făcute de italiancă, Marius și-a găsit un loc de muncă. „Marius și-a găsit un loc de muncă, o casă și bineînțeles că îl va lua pe Cappuccino cu el. Nu aș putea fi mai fericită”, a scris, ulterior, Viviana pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini