Redactia.ro
Home » Monden » La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară: „Mi-au zis că sunt extrem de sănătoasă”

La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară: „Mi-au zis că sunt extrem de sănătoasă”

GALERIE FOTO (5) La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară

La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară. Celebra actriță trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana și-a găsit alinarea în brațele iubitului ei, Cristian. Recent, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil, la 44 de ani.

La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară: „Mi-au zis că sunt extrem de sănătoasă”

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din țară. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce a divorțat de Alexandru Papadopol. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 12 ani și au împreună o fiică. Chiar și așa, Ioana și-a găsit puterea să meargă mai departe și și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Cristian Pitulice. Actrița în vârstă de 44 de ani are o fiică, Ruxandra, lucrează cu copii de diferite vârste la școala de actorie pe care o are, dar cu toate astea, Ioana își mai dorește un copil.

Actrița din serialul „Adela” a mărturisit că își dorește un copil cu iubitul ei. Mai mult, medicii i-au dat vestea că este sănătoasă și poate aduce pe lume un copil fără probleme. „Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil.Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie… „, declarat Ioana Ginghină.

După ce a primit vestea bună din partea medicilor, Ioana a fost întrebată cum ar arăta viața ei dacă ar rămâne însărcinată la 44 de ani, dar și dacă se teme de ceva. „Și când am fost însărcinată cu Ruxi am fost foarte activă. Am un program care-mi permite asta (n.r.- să rămână însărcinată), adică mai pot renunța la ele, astfel încât să rămân doar cu cele importante.Deci nu mă sperie asta cu copilul absolut deloc. Nu ar fi o problemă! Și nici nu mă gândesc că m-ar ține pe bară. Nu m-a ținut nici când aveam ambiții de a face carieră, dar acum sunt într-o perioadă în care nu-mi doresc ceva anume. Sunt la teatru, joc, sunt în «Adela», deci anul acesta o să filmez până în vară, am școala de actorie”, a mai spus Ioana Ginghină pentru cancan.ro.

Ioana Ginghină se căsătorește

Ioana Ginghină s-a vindecat după divorțul de Alexandru Papadopol, iar acum trăieșe o poveste de dragoste frumoasă alături de Cristian Pitulice. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani, iar anul acesta vor să se căsătorească. Ioana și Cristi își doresc un eveniment restrâns, la care să participe doar apropiații.

Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în GreciaE prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a declarat actrița în vârstă de 43 de ani pentru okmagazine.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: