Redactia.ro
Home » Monden » La 6 luni de la atacul cerebral, Elena Cârstea își mărturisește durerea: „De abia pot să merg, soțului îi e frică să nu…”

La 6 luni de la atacul cerebral, Elena Cârstea își mărturisește durerea: „De abia pot să merg, soțului îi e frică să nu…”

La 6 luni de la atacul cerebral, Elena Cârstea își mărturisește durerea: „De abia pot să merg, soțului îi e frică să nu…”

La 6 luni de la atacul cerebral, Elena Cârstea își mărturisește durerea. Iată ce a declarat!

Elena Cârstea își mărturisește durerea

Necazurile se țin lanț de Elena Cârstea! Aceasta a trecut prin momente de cumpănă și a reușit să înfrunte provocările vieții cu demnitate și curaj. La doar 6 luni de la un atac cerebral masiv, această fostă artistă și-a deschis inima și a împărtășit cu sinceritate durerea și lupta sa zilnică într-un interviu.

Evenimentele tragice care au lovit-o în urmă cu mai bine de jumătate de an au fost extrem de dificile pentru Elena Cârstea. Atacul cerebral și mai multe pneumonii au adus amenințarea morții chiar în pragul ușii sale. Cu toate acestea, ea a luptat cu hotărâre și a reușit să supraviețuiască, demonstrând o putere de voință impresionantă.

Stabilită în America, viața artistei s-a schimbat radical în urma acestor evenimente nefericite. Încă dependentă de baston, Elena întâmpină dificultăți la mers și simte oboseală extrem de rapidă. Recuperarea după un atac cerebral masiv este un proces lung și anevoios, iar Elena a avut parte de unul dintre cele mai dure teste ale vieții sale.

Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat învinsă. Elena Cârstea a renunțat la orice fel de concediu pentru a se dedica în totalitate recuperării sale. Ieșirile din casă sunt rare și sunt doar la insistențele soțului său, care îi oferă sprijinul și susținerea de care are nevoie în aceste momente dificile.

Printre provocările cu care se confruntă în fiecare zi, deplasarea reprezintă o mare încercare. Pentru a face față acestei situații, Elena a găsit o modalitate de a face lucrurile mai puțin copleșitoare și a adus un strop de eleganță în procesul de recuperare. Ea poartă acum nu mai puțin de trei bastoane, personalizate cu cristale Swarovski în trei nuanțe, pe care le asortează cu atenție la hainele pe care le poartă:

„Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez.  Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea pentru CANCAN.RO.

Elena Cârstea: „Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș”

Fosta artistă nu a ezitat să recunoască faptul că viața ei nu mai poate fi la fel ca înainte de AVC. Ea a luat decizia să renunțe la orice gând de concediu, petrecându-și majoritatea timpului în casă, ieșind cu greu, la insistențele soțului său:

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare…Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, ne-a mai spus fosta cântăreață.

Elena Cârstea: „Sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”

Experiența tulburătoare prin care a trecut i-a adus conștientizarea necesară și voința de a adopta un stil de viață mai sănătos. Elena Cârstea a făcut o schimbare importantă în viața ei. Ea a renunțat la fumat, un viciu pe care-l avea de zeci de ani:

„Nu mai fumez deloc. M-am lăsat brusc, pentru că vreau să mai trăiesc…Iar fără țigare, nici cafeaua nu mai are același gust… Nu mai am niciun viciu. Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”, a concluzionat pentru sursa citată anterior. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: