Redactia.ro
Home » Monden » La ce alimente a renunțat definitiv Damian Drăghici. A reușit să slăbească 70 de kilograme și arată mai bine ca oricând

La ce alimente a renunțat definitiv Damian Drăghici. A reușit să slăbească 70 de kilograme și arată mai bine ca oricând

damian draghici

Damian Drăghici, în vârstă de 53 de ani, arată mai bine ca oricând și are o formă fizică excelentă. Iată cum a reușit să slăbească mai bine de 70 de kilograme și care este alimentul la care a renunțat definitiv de dragul siluetei!

La ce alimente a renunțat definitiv Damian Drăghici. A reușit să slăbească 70 de kilograme și arată mai bine ca oricând

Damian Drăghici este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați muzicieni din showbiz. Are o carieră care se întinde pe decenii întregi și o energie debordantă, deși este trecut de prima tinerețe. În urmă cu câțiva ani, kilogramele în plus îi creau bătăi de cap, însă acum nu mai poate fi vorba despre această problemă.

Damian Drăghici ajunsese să aibă peste 160 de kilograme, dar cu multă determinare a reușit să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 70 de kilograme, o greutate impresionantă. Artistul a renunțat la câteva alimente care îi puneau sănătatea în pericol, iar acum se simte mai bine ca oricând, conform propriilor spuse. Concret, Damian Drăghici a renunțat complet la alimentele care conțin zahăr, gluten, carnohidrați și lactate.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde…pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult.

În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur. Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)”, a povestit Damian Drăghici, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alimentul care nu lipsește din meniul lui Damian Drăghici

Pe de altă parte, Damian Drăghici a dezvăluit care este alimentul pe care nu-l omite niciodată din meniul său și despre care spune că este o adevărată comoară pentru sănătate. Damian Drăghici consumă frecvent avocado, despre care susține că este untul naturii, de la Dumnezeu.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu. Nucile care sunt foarte importante. Ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă.”, a subliniat Damian Drăghici.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: