Redactia.ro
Home » Știri » La ce facultate o să meargă David Popovici. Ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație. Surprinzător sau nu?

La ce facultate o să meargă David Popovici. Ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație. Surprinzător sau nu?

La ce facultate o să meargă David Popovici. Ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație

David Popovici a decis la ce facultate o să meargă după ce a trecut cu brio de Bacalaureat. Iată ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație.

La ce facultate o să meargă David Popovici. Ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație

Campion european și mondial la natație, David Popovici a încheiat cu succes și Bacalaureatul. Tânărul sportiv a mărturisit că a experimentat emoții puternice în timpul examenului deoarece își dorea să nu dezamăgească pe nimeni. El a luat parte la sesiunea specială a examenului, cunoscută și sub numele de „BAC-ul olimpicilor”, destinată sportivilor de performanță din loturile naționale sau olimpice.

Într-un interviu pentru Gsp.ro, sportivul a dezvăluit că a luat BAC-ul cu media 8.65. Totodată, el a anunțat și decizia privind facultatea la care intenționează să se înscrie.

„Vreau să mă duc la Facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman.

Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur și simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în discuție, exercițiile și mi-am dat seama că asta mă pasionează și asta aș vrea să fac și pe viitor.

Ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real și materiilor exacte.

Și mi-ar plăcea să învăț cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoși”.

David Popovici/gsp.ro

La ce facultate o să meargă David Popovici. Ce domeniu și-a ales, de fapt, campionul mondial la natație
Foto: Facebook / FRNPM
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: