Redactia.ro
Home » Știri » La ce facultate s-a înscris David Popovici. Alegerea sportivului este surprinzătoare

La ce facultate s-a înscris David Popovici. Alegerea sportivului este surprinzătoare

david popovici

David Popovici este unul dintre cei mai apreciați sportivi din România. La doar 18 ani, adolescentul are o carieră strălucită și a reușit să atingă performanțe la care alții nu ar putea decât să viseze. Sportivul a dat Bacalaureatul și a dezvăluit la ce facultate va studia începând din luna octombrie. Alegerea lui este una cu adevărat surprinzătoare.

Ce facultate a ales David Popovici. Alegerea sportivului este una suprinzătoare

David Popovici a susținut examenul de Bacalaureat în sensiunea specială și a reușit să obțină o medie bună, pe măsura așteptărilor. Deși a fost foarte ocupat datorită competițiilor sportive la care a participat, David a avut suficient timp și pentru studiu. A obținut media de 8.65, iar din toamna acestui an va fi student la Psihologie, în cadrul Univeristății București după cum a dezvăluit chiar el fanilor care îi urmăresc fiecare mișcare!

„Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.

Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a fost mesajul lui David Popovici.

David Popovici, va participa în perioada 23-30 iulie 2023, la Campionatul Mondial de Natație din Japonia. Acest concurs se va desfăşura la Fukuoka. Pentru David Popovici, aceasta este cea mai importantă competiție, înainte de Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

După ce anul trecut a obținut 11 medalii de aur și a devenit cel mai rapid înotător din lume, David Popovici e considerat un fenomen al natației mondiale. Specialiștii încă încearcă să înțeleagă până unde poate merge talentul sportivului de la CS Dinamo. Vă reamintim că în data de 13 august 2022, la Europenele de la Roma, David Popovici a dărămat recordul brazilianului Cesar Cielo, câștigând proba de 100 de metri liber cu timpul de 46.86 de secunde!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: