Redactia.ro
Home » Evaluarea Națională 2020 » La ce oră trebuie să se prezinte elevii la examenul de Evaluare Națională. Ce trebuie să ai la tine

La ce oră trebuie să se prezinte elevii la examenul de Evaluare Națională. Ce trebuie să ai la tine

Examen evaluare națională

Evaluarea Națională începe luni, cu primul examen, cel de la limba și literatura română. Miercuri, elevii vor susține cel de-al doilea examen, de la matematică.

A început Evaluarea Națională cu prima probă

Prima probă de la Evaluarea Națională a început deja luni, de la ora 9.00. Peste 170.000 de elevi de clasa a VIII-a dau primul examen important din viața lor.

Pentru că suntem în condiții de pandemie, chiar și Evaluarea Națională din acest an se va desfășura diferit. Astfel, înainte de a intra în sala de examen și să dea proba scrisă la limba și literatura română, elevii trebuie să fie supuși unui test pentru coronavirus. Astfel, înainte de prima probă, elevii trebuie să fie supuși unui test epidemiologic.

Mai mulți medici sunt în toate centrele de examinare din țară, pentru a se asigura că elevii sunt în regulă și pot susține examenul de la limba română. Aceștia trebuie să nu aibă o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, pentru că în caz contrar ei nu vor fi lăsați să intre în sala de examen și vor da examenele de la Evaluarea Națională în sesiune specială pentru elevii care au coronavirus, care sunt izolați la domiciliu sau care au alte probleme de sănătate.

Ce măsuri trebuie să respecte elevii care dau Evaluarea Națională

Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări/materiale: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.)”, afirmă sursa citată.

Pandemia de coronavirus a impus măsuri speciale pentru examenul de Evaluare Națională. Astfel, pe lângă triajul epidemiologic, elevii trebuie să poarte mască pe toată durata probei, care durează două ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: