Redactia.ro
Home » Monden » La ce sumă se ridică pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf i-o plătește fostei soții pentru fiul lor. Ce condiții trebuie să respecte Mariana Pfeiffer

La ce sumă se ridică pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf i-o plătește fostei soții pentru fiul lor. Ce condiții trebuie să respecte Mariana Pfeiffer

Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Nu multă lume știe faptul că Laurențiu Reghecampf a mai avut un mariaj. Antrenorul a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer alături de care are un fiu pe nume Luca. Iată ce pensie alimentară îi plătește Laurențiu Reghecampf fiului său din Germania.

La ce sumă se ridică pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf o plătește fiului său Luca

Conform informațiilor din presă, Laurențiu Reghecampf îi plătește fiului său o sumă destul de consistentă. Acesta îi trimite lunar fostei sale soții 7000 de lei pentru ca fiul acestuia să ducă o viață fără griji. Surse apropiate au declarat că fost un aspect care a nemulțumit-o pe fosta soție, Mariana. Se pare că pretenția lui Laurențiu Reghecampf ar fi ca fosta soție să îi demonstreze faptul că banii trimiși de el sunt cheltuiți exclusiv pentru fiul lor.

Cu ce se ocupă Mariana Pfeiffer 

Mariana Pfeiffer este fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 13 ani și în urma căreia s-au născut doi copii. Cei doi au împreună un băiat superb pe nume Luca, dar au avut și o fetiță care s-a stins din viață. Mariana Pfeiffer este o prezență discretă și nu a ieșit mai deloc public pentru a vorbi despre fostul soț. Ea este stabilită în Germania și conform informațiilor din presă, aceasta deține un salon de înfrumusețare în Cottbus. De aproape șase ani, afacerea Marianei Pfeiffer merge ca pe roate, dar și viața sa. Fosta soție a lui Reghe și-a refăcut viața.

Ce a povestit Mariana Pfeiffer despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic. Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit cu Reghe timp de 13 ani, că sexy impresara deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. Ea a mai precizat că motivul invocat de Laurențiu Reghecampf pentru a divorța ar fi fost faptul că sexy impresara rămăsese însărcinată.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: