Redactia.ro
Home » Știri » La doar 30 ani, a murit alături de iubitul ei, la Sibiu. Şoferul BMW-ului a intrat în plin în două autobuze

La doar 30 ani, a murit alături de iubitul ei, la Sibiu. Şoferul BMW-ului a intrat în plin în două autobuze

accident

Sfârşit tragic pentru o femeie de 30 de ani, pasageră într-o mașină. Ea a murit în urma unui grav accident de circulație, produs la intrare în Sibiu, lângă un cimitir.

Șoferul, un bărbat de 23 de ani, conducea, se pare, cu viteză și a lovit cu putere porțiunea din beton a unui sens giratoriu.

BMW-ul a ricoşat în două autobuze

Maşina a ricoșat apoi în două autobuze oprite în stație. Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au rămas încarceraţi în BMW-ul distrus, fiind scoşi abia după intervenţia pompierilor de la Descarcerare.

Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Şoferul şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Ce a spus Poliţia?

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: