Redactia.ro
Home » Monden » La doar două săptămâni după ce a născut, soția lui Ștefan Stan a ajuns în atenția medicilor

La doar două săptămâni după ce a născut, soția lui Ștefan Stan a ajuns în atenția medicilor

În urmă cu două săptămâni, Ștefan Stan și Simona au trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Au devenit părinți pentru a doua oară, dar liniștea familiei lor a fost perturbată de un eveniment nefericit. Conform ultimelor informații disponibile în presă, soția artistului a ajuns de urgență la spital după ce în ultimele zile a avut probleme de sănătate.

La doar două săptămâni după ce a născut, soția lui Ștefan Stan a ajuns în atenția medicilor

La începutul acestei veri, Ștefan Stan a anunțat mândru că va deveni tată pentru a doua oară. Soția lui a adus pe lume o fetiță în urmă cu două săptămâni, pe care au decis să o numească Mira. Chiar dacă emoțiile au fost foarte puternice, deoarece Simona a născut puțin mai devreme de termen, în cele din urmă nu au existat probleme și au ajuns în timp util acasă.

În timp ce micuța nu a întâmpinat dificultăți, se pare că despre mama ei nu putem spune același lucru. Conform publicației cancan.ro, Simona s-a simțit destul de rău în ultima săptămână, motiv pentru care a chemat ambulanța și a primit îngrijirile de care avea mare nevoie.

Din păcate, starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit, iar în decursul zilei de ieri personalul medical de urgență s-a deplasat din nou la locuința lui Ștefan Stan din Berceni. De data aceasta au hotărât că Simona trebuie să ajungă la spital, unde s-ar afla și în acest moment.

Până în acest moment, artistul nu a oferit detalii despre problemele întâmpinate de partenera sa, așadar cauza acestora este necunoscută.

Mesajul emoționant al lui Ștefan Stan după ce a devenit tată pentru a doua oară

Ștefan Stan și Simona și-au început relația în urmă cu patru ani, iar în 2019 și-au unit destinele în mod oficial. Au fost două figuri modeste atunci când a venit vorba de viața lor de familie, alegând să împărtășească în mediul public doar evenimentele importante pentru ei.

La puțin timp după ce au făcut nunta, au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. În anul 2020 s-a născut prima lor fiică, iar 2022 le-a adus din nou aceeași bucurie.

„Sentimentele se repetă, aceleași emoții, aceleași trăiri, probabil au o intensitate mai mică pentru că deja sunt obișnuit, dar … intensitate mai mică, puțin zis pentru că s-a născut prematur și stai puțin cu teamă, ca părinte. S-a născut la 36 de săptămâni, iar astăzi merg să le aduc acasă. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, lângă ele. Acasă este totul pregătit! Deocamdată, fetițele nu s-au întâlnit și n-avem de unde să știm care-i va fi reacția. Elif nu știe prea multe despre Mira și având doar un an și două luni, o să o vadă, dar doar de la distanță”, spunea Ștefan Stan după ce a devenit tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: