Redactia.ro
Home » Știri » La mai bine de un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un lucru șocant a apărut în locul unde acesta a murit

La mai bine de un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un lucru șocant a apărut în locul unde acesta a murit

GALERIE FOTO (2) Răzvan Ciobanu

Pe data de 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu avea să-și piardă viața într-un cumplit accident rutier în apropiere de Năvodari.

Creatorul de modă a murit la vârsta de 43 de ani și se confrunta cu probleme financiare, având numeroase datorii la cei apropiați.

Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu?

Deși a trecut mai bine de un an de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, apropiații acestuia nu l-au uitat și au făcut un gest mai mult decât impresionant.

Conform Wowbiz.ro, prietenii și oamenii care locuiesc în zona unde acesta a murit, au făcut un gest inedit! Oamenii au decis să pună în locul în care a fost găsită mașina și trupul neînsuflețit al creatorului de modă, o placă de marmură pe care au scris niște versuri absolut emoționante.

Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec...”, sunt doar câteva dintre versurile de pe placa adusă de cei care l-au iubit pe Răzvan Ciobanu.

Locul unde Razvan Ciobanu a murit

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Unul dintre cei mai buni creatori de modă din România, Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019 într-un accident rutier.

Conform unor surse, Răzvan a pierdut controlul volanului, fiind aruncat prin parbriz, acest lucru provocându-i moartea.

Designerul a murit în a doua zi de Paște, trupul acestuia fiind la mai bine de 10 ore  după accident.

Moartea lui Răzvan Ciobanu i-a șocat pe cei care erau prieteni cu el și mai ales a căzut ca un trăsnet peste familia acestuia.

În ziua morții, Răzvan fusese în Mamaia împreună cu mai mulți prieteni, dar conform unor imagini surprinse din acea zi, creatorul de modă nu se simțea în largul său, motiv pentru care a decis să ia mașina unui prieten și să plece spre București.

Nu se știe nici până în ziua de azi cum s-a produs, de fapt, accidentul, dosarul morții  acestuia nefiind finalizat.

Pe data de 2 mai, Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din București, unde multe vedete și apropiați ai designerului au fost prezente pentru a-i aduce un ultim omagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: