Redactia.ro
Home » Știri » La mulți ani Radu Gheorghe. Îndrăgitul actor împlinește astăzi 70 de ani

La mulți ani Radu Gheorghe. Îndrăgitul actor împlinește astăzi 70 de ani

GALERIE FOTO (4) La mulți ani Radu Gheorghe

La mulți ani Radu Gheorghe. Celebrul actor Radu Gheorghe împlinește astăzi 70 de ani și este decis să petreacă această zi specială așa cum știe el cel mai bine, „cu surle şi trâmbiţe, cu artificii, întâlniri, cu pupături şi îmbrăţişări, dar toate virtuale”. Chiar dacă pandemia de coronavirus ne împiedică să petrecem cum se cuvine în aceste zile speciale, totuși, tehnologia ne ajută să ne bucurăm de prezența virtuală a celor care ne apreciează.

La mulți ani Radu Gheorghe. Îndrăgitul actor împlinește astăzi 70 de ani

La mulți ani Radu Gheorghe. Actorul Radu Gheorghe este ginerele Stelei Popescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Aceasta nu a avut copiii niciodată, dar împreună cu soțul său, regizorul Puiu Maximilian, a înfiat-o pe Doina, nepoata după frate a acestuia din urmă. Doina Maximilian, profesoară la Academia de Regie și Film, a fost căsătorită  aproape 30 de ani cu actorul Radu Gheorghe, cu care are împreună o fiică, care locuiește în Germania. Deși Stela Popescu nu a fost de acord cu relația pe care Doina o avea cu Radu Gheorghe, aceast a trebuit, într-un final, să accepte totul.

Anii au trecut, iar Radu Gheorghe împlinește astăzu vârsta de 70 de ani. Actorul a anunțat că își va petrece ziua de naștere așa cum știe el cel mai bine.”Voi sărbători cu surle şi trâmbiţe, cum se obişnuieşte, cu artificii, întâlniri, cu pupături şi îmbrăţişări, virtuale bineînţeles. Sunt gânduri frumoase, dar aproape irealizabile. Deocamdată, toţi apropiaţii mei sunt de vârste apropiate mie, deci, pentru protecţia generală, vom sta fiecare pe la casele noastre şi ne vom felicita prin telefon sau online. Cu prietena mea, cu care locuiesc, vom desface o sticlă de şampanie, bănuiesc că voi primi un tort făcut în casă, o să număr dacă am cele 70 de lumânări şi sper să am puterea să le sting. Deci, va fi totul domestic, fără prea multă vâlvă”, a declarat actorul pentru Agerpres.

Cum își petrecea actorul zilele de naștere

Actorul își amintește că, în trecut, de ziua sa, obișnuia să-și invite toți prietenii și colegii de breaslă la restaurant, acolo unde se bucurau și se distrau întreaga zi. „Şi acolo ne bucuram de ziua deosebită şi bineînţeles că asta se întâmpla ca un ritual – fiecare dintre colegii pe care îi invitam la rândul lor mă invitau pe mine când sărbătoreau ceva, nu neapărat în ziua în care se împlinea, uneori profitam de weekend sau de o zi în care ştiam că toţi suntem liberi”, își aduce aminte marele actor.

Radu Gheorghe susține că toate aniversările sale au fost speciale și deosebite. Acesta își amintește că oamenii care participau la aceste evenimente se distrau și făceau multe glume. Referitor la pandemia de coronavirus, actorul a precizat că în această perioadă se hibernează, dar ar trebui să fie o experiență din care toți oamenii ar trebuie să învețe ceva. „Deocamdată trecem printr-o perioadă de hibernare, eu fiind o fire pozitivă şi, slavă Domnului, având simţul umorului, nu trec această perioadă la pierdute, ci la o experienţă din care avem toţi de învăţat. În definitiv putem găsi şi lucruri bune într-o pauză din asta totală – să ne întoarcem privirea către noi înşine, să vedem că sunt sigur că fiecare dintre noi mai are şi păcate, mai are greşeli„, a declarat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: