Redactia.ro
Home » Monden » La vârsta de 6 ani, Diana, fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat: „Îi arătase o prietenă de-o vârstă cu ea” VIDEO

La vârsta de 6 ani, Diana, fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat: „Îi arătase o prietenă de-o vârstă cu ea” VIDEO

La vârsta de 6 ani, Diana, fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat: „Îi arătase o prietenă de-o vârstă cu ea” VIDEO

La vârsta de 6 ani, Diana, fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat. Iată detaliile!

Fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat

La vârsta de 6 ani, Diana, fiica lui Răzvan Fodor a văzut un video cu tatăl ei și a fugit la Irina să o întrebe dacă e adevărat. Aceasta a aflat singură, de la o colegă, că tatăl ei a cochetat cu muzica. Irina Fodor a povestit întreaga povestioară la podcastul lui Horia Brenciu:

„ Diana a venit într-o zi, cred că avea cam 6 ani, a venit și m-a întrebat pe mine: «Mami, tu știai că tatia cântat?». Mi-am dat seama în momentul ăla că nu de la noi a aflat, pentru că niciunul nu a avut prezența de spirit să-i povestească vreodată că tatăl ei a cântat și îi arătase o prietenă de-o vârstă cu ea, 6 ani, atenție, pe Youtube. Și ea a venit fascinată să întrebe… «Da, eu știam. Cred că tu nu știai. O să îți arătăm de acum încolo».”, a mărturisit Irina Fodor, în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu.

Răzvan Fodor, criză de astm care i-a îngrijorat pe fani

Răzvan Fodor se confruntă cu astmul de mult timp, iar acesta încearcă să țină diagnosticul sub control, însă sunt perioade în care trece prin momente de panică, așa cum s-a întâmplat într-o vacanță alături de soția sa, Irina.

Irina Fodor a povestit pe pagina sa personală de socializare ce a pățit Răzvan, soțul ei când se aflau în vacanță, în India. Această istorisire i-a îngrijorat pe fanii vedetei.

La puțin timp după ce s-au pus la somn, Răzvan Fodor a dat semne că nu se simte deloc bine și a apucat-o de mână, fără a mai putea spune prea multe și simțea că nu poate să respire, o senzație de sufocare.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: „Inhalatorul”. Se sufoca”, a spus ea pe blogul personal.

Irina Fodor acționat imediat atunci când Răzvan a avut nevoie

Prezentatoarea TV a fost a trebuit să se conformeze rapid și-a căutat medicamentul care îl ajută pe Răzvan Fodor să respire și să-și revină, într-o beznă totală. Aceasta a fost atentă să nu-și induc o stare de panică astfel încât să-l sperie pe actor mai tare decât era:

„Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: