Redactia.ro
Home » Știri » Lacrimi amare pe obrazul lui Călin. Luptă să-și găsească copilul care ar fi fost declarat mort la naștere. Nu are liniște de 32 de ani 

Lacrimi amare pe obrazul lui Călin. Luptă să-și găsească copilul care ar fi fost declarat mort la naștere. Nu are liniște de 32 de ani 

Lacrimi amare pe obrazul lui Călin. Luptă să-și găsească copilul care ar fi fost declarat mort la naștere. Nu are liniște de 32 de ani 

Lacrimi amare pe obrazul lui Călin. Luptă să-și găsească copilul care ar fi fost declarat mort la naștere. Nu are liniște de 32 de ani. Iată detaliile tragice!

Călin luptă să-și găsească copilul care ar fi fost declarat mort la naștere

Călin nu are liniște de mai bine de 32 de ani, atunci când copilul lui ar fi fost declarat mort la naștere. Cu toate acestea, bărbatul crede că totul este o minciună. Acum, vrea să afle adevărul și să-și găsească copilul în cazul în care acesta trăiește.

Totul a început în urmă cu 32 de an, când la doar câteva ore după ce a venit pe lume, copilul bărbatului a fost declarat mort, dar acesta nu a intrat în posesia unui certificat de deces și nici nu l-a putut vedea, motiv pentru care crede că i-a fost ascuns adevărul.

Din nefericire, mama copilului a murit înainte ca bărbatul să afle adevărul după care tânjește cu lacrimi amare.

Călin nu are liniște de 32 de ani

Călin a primit un certificat de naștere, însă lipsea codul numeric personal al micuțului/micuței. Ceea ce-l face să fie extrem de sceptic este faptul că nu i-a fost dat niciodată un certificat de deces. Totodată, bărbatul nu știe sexul copilului, deoarece nu l-a văzut niciodată.

Acesta susține că șirul evenimentelor petrecute este suspect pentru el, mai ales că unul dintre medicii care s-a ocupat de cezariana soției i-a spus că sunt tineri, și că au timp să mai aibă și alți copii, odată cu pierderea suferită și că ei ca medici nu ar mai face față cu vânzarea de copii:

„Băiat, fată, nu știu ce a fost, decât că au spus că avea sex feminin când i-au făcut mai multe ecografii.

(…) A doua zi, mă bate celălalt medic, că au fost doi la intervenție, prietenește în mijlocul holului ”Lasă că sunteți tineri și mai încercați, că nu putem să facem față cu vânzarea de copii”(…) Nu am apucat să îi punem nume.

„După ce a ieșit soția din spital, că a avut probleme, a făcut febră tot timpul din cauza operației. A stat vreo două săptămâni în spital”, a adăugat bărbatul”, a mărturisit Călin, în cadrul unei emisiuni TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: