Redactia.ro
Home » Monden » Lacrimi de DURERE pentru Mircea Solcanu: mama fostului prezentator TV a murit! Mesajul bărbatului

Lacrimi de DURERE pentru Mircea Solcanu: mama fostului prezentator TV a murit! Mesajul bărbatului

Mircea Solcanu traversează momente crunte, iar obrajii îi sunt brăzdaţi de lacrimi de durere. Mama fostului prezentator TV a murit, după o luptă crâncenă pe care a dus-o cu o boală incurabilă.

Bărbatul este cel care şi-a strigat suferinţa, pe Instagram.

Solcanu are şi el probleme grave de sănătate

Stabilit la Constanţa, pentru a fi aproape de familie, Mircea Solcanu a încercat să-i aline suferinţa mamei sale. Din nefericire, în urma unei boli cumplite, ajunsă în fază terminală, nu s-a mai putut deplasa și a rămas imobilizată la pat.

Aşadar, inevitabilul s-a produs, femeia încetând din viață. Deși se aștepta, durerea este la fel de mare, iar Mircea Solcanu a dat trista veste prin intermediul unui mesaj dureros, publicat pe rețelele de socializare.

Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris Mircea Solacnu pe pagina personală de Instagram.

Fostul a mai dezvăluit că tumora pe creier i-a revenit, provocându-i dureri cumplite, iar dacă nu se operează curând riscă să rămână chiar fără vedere.

Trebuie să se opereze obligatoriu

Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. Încă nu am fost la neurolog, că nu am când!

Dacă nu mă operez de dată asta, îmi pierd vederea. Nu cred că mai vreau să mă operez. O să apese pe nervul optic și o să îmi pierd și vederea. Acum se extinde spre nervul optic. După ce am rămas jumătate surd, urmează și orb!”, a spus Mircea Solcanu pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: