Redactia.ro
Home » Sport » Ladislau Boloni, ofertă din Croația? Ce echipă l-ar vrea pe român

Ladislau Boloni, ofertă din Croația? Ce echipă l-ar vrea pe român

Ladislau Boloni, Croatia oferta

Potrivit presei din Croația, Ladislau Boloni ar fi dorit de Dinamo Zagreb. Echipa este campioană en-titre, iar acum este pe primul loc în clasament.

Dinamo Zagreb caută antrenor. Pe lista croaților ar fi mai multe nume printre care și Ladislau Boloni. Ceilalți antrenori ar fi Vahid Halilhodzic, Igor Bišćan, și Željko Kopić.
Echipa a fost înființat în 1945. După desființarea Iugoslaviei a devenit cel mai titrat club din Croația. Încă de la înființare a evoluat doar în prima divizie. În 1992, echipa și-a schimbat pentru scurtă vreme numele în HAŠK Građanski, pentru ca imediat să fie redenumită Croația Zagreb, nume purtat până în 2000 când s-a revenit la denumirea Dinamo. Are în palmarest 21 de titluri în Croaţia şi alte 9, când ţara făcea parte din Iugoslavia. În total, Dinamo are 64 de trofee câştigate de-a lungul istoriei. A jucat și în Liga Campionilor și Europa League.

Ladislau Boloni este liber de contract

Antrenorul român a plecat de la Antwerp la jumătatea lunii mai. Boloni a antrena-o pe Antwerp timp de trei ani. Contractul antrenorului ar fi expirat pe 30 iunie 2020, dar a plecat mai devreme. Boloni, în vârstă de 67 de ani a preluat echipa pe 1 iulie 2017. Se pare că cel care nu a mai dorit prelungirea contractului a fost chiar antrenorul, care în ultima perioadă a avut unele probleme cu o parte dintre jucători. Antwerp a fost a 13-a echipă antrenată de Boloni. Printre formațiile pe care le-a mai pregătit se numără Nancy, Sporting, Rennes, Monaco, Standard, Al Wahda, Al Jazira, Lens sau PAOK Salonic. Între 2000 și 2001 a fost selecționerul naționalei României de fotbal. În cariera de antrenor a câștigat trei trofee în Portugalia (campionatul, cupa, supercupa). În Belgia a luat campionatul și supercupa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: