Redactia.ro
Home » Sport » Ladislau Boloni s-a despărțit de Antwerp! Clubul a confirmat

Ladislau Boloni s-a despărțit de Antwerp! Clubul a confirmat

Ladislau Boloni s-a despărțit de Antwerp

Ladislau Boloni s-a despărțit de Antwerp. Clubul belgian a publicat un comunicat în care anunță faptul că nu a prelungit contractul antrenorului român.

Ladislau Boloni a antrena-o pe Antwerp timp de trei ani. Contractul antrenorului ar fi expirat pe 30 iunie 2020. Boloni în vârstă de 67 de ani a preluat echipa pe 1 iulie 2017.

„S-a decis că nu va fi prelungit contractul antrenorului nostru Ladislau Boloni. El a preluat cârma echipei în sezonul 2017-2018 pentru a ajuta la întărirea ambiţiilor clubului. În primul său sezon, a terminat pe locul 8, În sezonul următor, el şi clubul au ajuns în play-off pentru prima dată şi au urmat meciurile europene de calificare împotriva lui Plzen şi AZ. În plus, Boloni a condus echipa în acest sezon până pe locul 4 în campionat, atingând şi finala Cupei, care încă nu s-a jucat. Dorim să-i urăm succes în viitor lui Ladislau şi îi mulţumim pentru ultimele trei sezoane!”, scrie site-ul grupării Antwerp.

Ladislau Boloni s-a despărțit de Antwerp

Se pare că antrenorul a decis să renunțe pentru că de ceva timp ar fi avut probleme cu unii jucători. În luna ianuarie, Boloni a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Didier Lamkel Ze, după ce acesta a lipsit de la un antrenament. Întrebat unde este fotbalistul acesta a dat o explicație…bizară.

”Didier are probleme psihice, foarte des! Nu vreau să spun mai multe”, ar fi spus atunci tehnicianul.

Românul a confirmat despărțirea, dar nu a dat mai multe amănunte. Antwerp a fost a 13-a echipă antrenată de Boloni. Printre echipele pe care le-a mai pregătit se numără Nancy, Sporting, Rennes, Monaco, Standard, Al Wahda, Al Jazira, Lens sau PAOK Salonic. Între 2000 și 2001 a fost selecționerul naționalei României de fotbal. În cariera de antrenor a câștigat trei trofee în Portugalia (campionatul, cupa, supercupa). În Belgia a luat campionatul și supercupa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: